20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τότεναμ: Είναι ομάδα του Μουρίνιο κι όμως… σκοράρει κατά ριπάς

Τότεναμ: Είναι ομάδα του Μουρίνιο κι όμως… σκοράρει κατά ριπάς

By on 23 Οκτωβρίου, 2020 0 623 Views

Είναι αλήθεια ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φημίζεται για το επιθετικό ποδόσφαιρο και η τακτική του στις ομάδες που έχει δουλέψει δεν χαρακτηρίζεται από επιθετική διάθεση. Αυτό, όμως, άλλαξε στην Τότεναμ!

Τα «σπιρούνια» έκαναν έναρξη στους φετινούς ομίλους του Europa League φτάνοντας πολύ εύκολα στο τελικό 3-0 επί της Λίντσερ στο Λονδίνο, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και κατάφερε ν’ αποκτήσει ξανά ψυχραιμία και ήρεμα βράδια μετά το 3-3 με τη Γουέστ Χαμ.

Τα τρία γκολ προστέθηκαν στην ήδη εντυπωσιακή επίδοση των τερμάτων που πετυχαίνει η ομάδα του Πορτογάλου, φτάνοντας πλέον στα 31 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι έχουν πετύχει 19 γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, έχοντας απαρτίσει μια ομάδα που… αλλάζει την ταυτότητα του Μουρίνιο.

Ο Σον βρίσκεται σε… τρομερά φεγγάρια

Μπαίνοντας με αλλαγή στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Λίντσερ από τη στιγμή που έπαιξε βασικός ο Μπέιλ και η αλήθεια είναι ότι λόγω της δυναμικής του αντιπάλου δεν χρειαζόταν ιδιαίτερα ο Νοτιοκορεάτης, ο Σον δεν άφησε το ματς δίχως να προκαλέσει αντίκτυπο.

Πέτυχε γκολ στο 84′ διαμορφώνοντας το τελικό 30, ήταν ξανά χαμογελαστός έπειτα από την κατσουφιασμένη εικόνα του το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετά το ματς με τα «σφυριά» και έχει πλέον εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ στα τελευταία 8 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί!

Φυσικά, η συνεργασία του με τον Χάρι Κέιν στην επίθεση είναι η πιο αποτελεσματική αυτή τη στιγμή και ο Σον απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο καταφέρνει και διανύει αυτή τη στιγμή εκπληκτική περίοδο…