25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σαντίκ την οδηγεί…Η Δόξα με 2-0 έβαλε πιο δύσκολα στη Ν.Σαλαμίνα

Σαντίκ την οδηγεί…Η Δόξα με 2-0 έβαλε πιο δύσκολα στη Ν.Σαλαμίνα

By on 21 Οκτωβρίου, 2020 0 7982 Views

Ουσιαστική και αποτελεσματική η Δόξα πήρε το ζητούμενο η Δόξα από την Νέα Σαλαμίνα νικώντας την με 2-0 στο Μακάρειο, στο εξ’ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Σαντίκ ο οποίος ανέβηκε στα πέντε και στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με την Δόξα, όμως, να παρουσιάζεται καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγχει το ματς.
Οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου δεν μπόρεσαν ν’ απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία εκτός από μια φάση με τον Σιαθά.
Στην επανάληψη η Δόξα ήταν πιο ουσιαστική αφού αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και κατάφερε με δύο γκολ του Σαντίκ να πανηγυρίσει μια σπουδαία επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Ο Φιλανδός άνοιξε το σκορ στο 62’ λεπτό με πέναλτι, μετά από χέρι του Βινίσιους και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του εννέα λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Προς το τέλος του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα έβαλε πίεση και η πιο κλασσικη ευκαιρία της ήταν με τον Ντανίλο στο 85′ όταν η κεφαλιά του σημάδεψε το δοκάρι της Δόξας.
Η νίκη αυτή ανεβάζει την Δόξα στην 6η θέση και τους 11 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα παραμένει στην 13η θέση με τρεις βαθμούς.

Ενδεκάδες:
Δόξα: Σισκόφκσι, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Ολιβέιρα, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος (Οικονομίδης 80′), Ασαμόα, Μέσκα (Κωμοδίκης 73′), Μιντίκκης.
Στον πάγκο: Παρασκευά, Μιχαήλ, Χριστοφή, Άδωνη, Καραμόκο, Φιρμίνιο, Κίκας.

Σαλαμίνα: Κίσσας, Σμοβς, Λοράν, Βαρέλα, Ντανίλο, Παύλου (Μόντες 77′), Βινίσιους, Οσέϊ, Σιαθάς (Ανδρέου 53′), Χριστοφόρου, Κονφέ (Κρεάν 53′).
Στον πάγκο: Βεσελόφκσι, Λεμέσιος, Πική, Μπαραβίκας, Αντιόλο, Σανκό.