28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ: Κάποια λάθη μας στοίχισαν.Ατυχία το πέναλτι

ΠΑΜΠΟΣ: Κάποια λάθη μας στοίχισαν.Ατυχία το πέναλτι

By on 21 Οκτωβρίου, 2020 0 2992 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Πάμπος Χριστοδούλου μετά την ήττα της ομάδας του από την Δόξα Κατωκοπιάς…

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ήταν ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί η Δόξα να είχε τις προϋποθέσεις για να βάλει το γκολ, αλλά θα έλεγα ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Εμείς είχαμε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και δίκαια τελείωσε 0-0 το πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα πατούσε καλύτερα, είχε περισσότερες δυνάμεις από εμάς και ακόμα μια φορά, κάποια λάθη μας στοίχισαν. Ακόμα μια αγωνιστική ένα πέναλτι το οποίο, ήταν ατυχία να χτυπήσει στο χέρι του ποδοσφαιριστή. Προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά, βρήκε τους χώρους η Δόξα και πέτυχε και ένα 2ο γκολ το οποίο της έδωσε σιγουριά. Μετά το 2-0 ότι δεν κάναμε σε ολόκληρο το παιχνίδι το κάναμε στα τελευταία δέκα λεπτά και με φάσεις και με δοκάρι. Δυστυχώς για ακόμη μια αγωνιστική από ατυχία δεν μπήκε η μπάλα στο δίχτυ και η Δόξα πήρε δίκαια την νίκη. Της εύχομαι Καλή Επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Εύχομαι καμιά ομάδα να μην περάσει αυτό που περάσαμε εμείς. Το καλοκαίρι όλοι οι παίκτες κάθονται 25 μέρες, μετά ξεκινά η προετοιμασία και τα φιλικά. Εμείς δυστυχώς και κάτσαμε 25 μέρες εκεί που πραγματικά η ομάδα φορμαρίστηκε και καταλαβαίνετε ότι ένας ποδοσφαιριστής όταν κάτσει 25 μέρες και μετά προπονηθεί τρεις μέρες και έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη, Σάββατο, Δευτέρα και μετά έρχεται και το Κύπελλο, είναι αδύνατο να ελέγξεις τις δυνάμεις και να μην έχεις και κάποιους τραυματισμούς σε ποδοσφαιριστές.

Εμείς συνεχίζουμε. Αν δεν ήταν η ομάδα της Σαλαμίνας με την οργάνωση που υπάρχει ίσως να μην λειτουργούσε μετά από αυτό που μας συνέβη….

Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Θα έλεγα ένα συγγνώμη στον κόσμο που έχει έρθει. Αν είναι κάποιος στον οποίο θα επιρρίψουν ευθύνες σήμερα για την ήττα ας είμαι εγώ”.