28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Ιστορικό αλλά είναι ένα κανονικό παιγνίδι.ΜΑΥΡΙΑΣ:Έχουμε το δικό μας στυλ

ΜΠΕΡΓΚ:Ιστορικό αλλά είναι ένα κανονικό παιγνίδι.ΜΑΥΡΙΑΣ:Έχουμε το δικό μας στυλ

By on 21 Οκτωβρίου, 2020 0 1489 Views

Διαβάστε τι λέχθηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη του Χένινγκ Μπεργκ στην “Τούμπα” ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χ.Μαυρίας

ΧΕΝΙΝΓΚ ΜΠΕΡΓΚ:

“Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες που φυσιολογικά είναι καλύτερες από μας. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία, πρόκληση και χρήσιμα παιχνίδια στη διαδικασία ανάπτυξης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Θα δούμε σε πιο σημείο βρισκόμαστε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι ιστορικό παιχνίδι αλλά είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλό που η ομάδα είναι σε αυτή τη φάση για όλους,. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το επίπεδο.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι μία εμπειρία και μεγάλο κίνητρο να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Παίζουμε στην Ευρώπη σε αυτό το επίπεδο και εδώ θέλουμε να διαγωνιζόμαστε. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να τα απολαύσουμε”.

Για Μαυρία αν θα είναι εντεκάδα: Δεν μπορώ να πω κάτι. Ο Μαυρίας είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Έπαιξε σχεδόν σε όπλα τα ματς πέρσι και είχε σημαντική συνεισφορά για να είμαστε εδώ. Αύριο θα δείτε πως θα αγωνιστούμε. Δεν μπορώ να σας πω όλα όσα σκέφτομαι γιατί θα μαρτυρήσω πως σκοπεύουμε να αγωνιστούμε.

Για την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος πέρσι. Και οι δυο ομάδες είναι καλύτερες απ’ εμάς. Έχουν και οι δυο περισσότερα δυνατά σημεία παρά μειονεκτήματα.
 

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος ανέφερε:

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά από μία πολύ πεττυχημένη χρονιά. Τα καταφέραμε αφού προκριθήκαμε από δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες του ομίλου.

Για το στυλ της Ομόνοιας: Βρισκόμαστε στους ομίλους οπότε θεωρώ ότι έχουμε το δικό μας στυλ. Μία πολύ καλή άμυνα, προσπαθούμε να επιτεθούμε με οποιοδήποτε τρόπο και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού.

Για την δυναμική του ΠΑΟΚ: Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε και πριν δυο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Τις τελευταίες χρονιές έχει και καλές πορείες στην Ευρώπη. Ανέκαθεν ήταν καλή ομάδα απλά τα τελευταία χρόνια έχει και αποτελεσματικότητα.

Για το κίνητρο που υπάρχει: Για κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Αυτό ονειρεύεται κάθε παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και να δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

Για την απουσία του κόσμου: Είμαι της άποψης ότι ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα και είμαι μείον για κάθε ποδοσφαιριστή. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Μακάρι να ήταν γεμάτη. Θεωρώ ότι δεν είναι προς όφελος των παικτών. Είτε της γηπεδούχου, είτε της φιλοξενούμενης”.