29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αρχή στο Champions League με ματσάρες και Build & Bet στην Bet on Alfa

Αρχή στο Champions League με ματσάρες και Build & Bet στην Bet on Alfa

By on 20 Οκτωβρίου, 2020 0 580 Views

Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Champions League με τα ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λάτσιο – Ντόρτμουντ και Τσέλσι – Σεβίλλη να συγκεντρώνουν πάνω του όλα τα βλέμματα. Αναμετρήσεις που θα αρχίσουν στις 22:00, την ίδια ώρα θα γίνουν επίσης οι αγώνες  Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος, Ρενς – Κράσνονταρ και Λειψία – Μπασάκσεχιρ, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:55 θα γίνουν οι αγώνες Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους και Ζενίτ – Μπριζ.

Προσφέρονται όλες οι σημερινές αναμετρήσεις από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, ενώ είναι διαθέσιμο και το Build & Bet όπου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Μπορείτε να μπείτε στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε πως η Bet on Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1.55, το διπλό για νίκη της αγγλικής ομάδας 5.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 4.40. Στο 1.45 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.65 το under 2.5 goals και 1.50 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Δεν ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι Τσέλσι – Σεβίλλη, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.00, το διπλό στο 3.35 και η ισοπαλία 3.50. Στο 1.70 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.00 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.60 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Ντόρτμουντ κόντρα στη Λάτσιο, καθώς το διπλό προσφέρεται στο 1.95, ο άσος για νίκη της ιταλικής ομάδας έχει απόδοση 3.35 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.70. Στο 1.50 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.35 το under 2.5 goals και 1.45 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook