20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έβερτον – Λίβερπουλ: «Ο VAR δεν ήξερε τους κανονισμούς και “έσωσε” τον Πίκφορντ»!

Έβερτον – Λίβερπουλ: «Ο VAR δεν ήξερε τους κανονισμούς και “έσωσε” τον Πίκφορντ»!

By on 20 Οκτωβρίου, 2020 0 582 Views

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του αγγλικού Τύπου κάνει λόγο για άγνοια των κανονισμών από τον VAR του μεγάλου ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και κάπως έτσι δεν έβγαλε ποτέ την κόκκινη κάρτα στον Πίκφορντ για το άσχημο χτύπημα στον Φαν Ντάικ!

Στη Λίβερπουλ παραμένουν έξαλλοι και με τρομερά παράπονα για ό,τι συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, τόσο για τον ατιμώρητο Πίκφορντ που προκάλεσε ρήξη χιαστού στον Φαν Ντάικ, όσο και για το οφσάιντ του Μανέ στις καθυστερήσεις που… ουδείς κατάλαβε για ποιο λόγο δεν μέτρησε το γκολ του Χέντερσον.

Η Daily Mail κυκλοφορεί το πρωί της Τρίτης με δημοσίευμα που κάνει λόγο για άγνοια του VAR, Ντέιβιντ Κόουτ, για τη δυνατότητα που είχε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Έβερτον για το χτύπημα στον Φαν Ντάικ παρά το οφσάιντ του Ολλανδού στη φάση από την οποία ο έμπειρος στόπερ αναγκάζεται πλέον να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο VAR επικεντρώθηκε περισσότερο στον έλεγχο της φάσης για οφσάιντ και δεν ασχολήθηκε με τη σοβαρότητα του χτυπήματος από τον Πίκφορντ, με αποτέλεσμα ο πορτιέρε των «ζαχαρωτών» να παραμείνει στο ματς και να μην αντιμετωπίσει πλέον καμία συνέπεια εκ των υστέρων, αφού δεν παρενέβη ο Κόουτ εκείνη τη στιγμή…