24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΛΑΦΟΥΡΙΤΣ: Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι οι ευκαιρίες θα γίνουν γκολ

ΚΛΑΦΟΥΡΙΤΣ: Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι οι ευκαιρίες θα γίνουν γκολ

By on 18 Οκτωβρίου, 2020 0 8121 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Ντιν Κλάφουριτς.

”Όπως γνωρίζεται είχαμε πάρα πολλά προβλήματα πριν από τον αγώνα και αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας να προετοιμάζουμε την ομάδα. Παρόλα αυτά παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλάξαμε το στιλ παιχνιδιού μας έχοντας πιο αμυντικό σχηματισμό λόγω των προβλημάτων αλλά και λόγω του αντιπάλου. Δεχθήκαμε δύο γκολ  και δεν ήμασταν τόσο καλοί, επιθετικοί, διεκδικητικοί  και αποφασιστικοί όταν είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε συνήθως. Παίξαμε επιθετικά και καταφέραμε να σκοράρουμε. Όταν παίζεις με την Ομόνοια τις ευκαιρίες που βρίσκεις πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι. Είμαι ικανοποιημένος για τους ποδοσφαιριστές μου και περήφανος για τον τρόπο που παίζουν. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι οι ευκαιρίες θα γίνουν γκολ και θα πάρουμε βαθμούς.  Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί”.