23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ:Δύο μέτρα και δύο σταθμά.Θα κλείσουν σωματεία την ώρα που γίνονται συναυλίες με 2 χιλιάδες άτομα και άλλες εκδηλώσεις

ΚΙΚΗΣ:Δύο μέτρα και δύο σταθμά.Θα κλείσουν σωματεία την ώρα που γίνονται συναυλίες με 2 χιλιάδες άτομα και άλλες εκδηλώσεις

By on 16 Οκτωβρίου, 2020 0 2508 Views

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου μίλησε στον Super Sport fm 104.0.
«Μας προβληματίζει αυτό το θέμα και το  είπαμε πολλές φορές ότι πάνω από όλα είναι υγεία. Υπάρχει και μια άλλη πτυχή για τοπ ποδόσφαιρο και πρέπει η ΚΟΠ να κάνει κινήσεις. Σαν Εθνικός είμαστε σε απόγνωση γιατί για αλλού ξεκινήσαμε και γι’ αλλού οδεύουμε. Είναι μεγάλη η αύξηση των εξόδων. Είχαμε υπολογίζει κάποια πράγματα αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό» είπε αρχικά για το θέμα με τα διατάγματα και πρόσθεσε:«Θα είναι ότι χειρότερο να κλείσει το πρωτάθλημα. Αν έμεινε κάτι στον κόσμο για να ξεφεύγει είναι το ποδόσφαιρο. Αν κλείσει και αυτό δεν ξέρω τι θα γίνει».
Είναι η ώρα της ΚΟΠ; «Από μόνη της η ΚΟΠ ίσως να μην μπορεί να αντιληφθεί το μεγάλο πρόβλημα των σωματείων. Δεν είμαστε μόνο εμείς είναι όλα τα σωματεία που είναι σε απόγνωση».
Θα γίνει κάποια συνάντηση των σωματείων; 
«Τις επόμενες μέρες πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο το θέμα και την Εκτελεστική και τα σωματεία. Πρέπει να γίνει άμεσα μια νέα συνάντηση».
Συναυλίες και εκδηλώσεις γίνονται και στο ποδόσφαιρο να μην πηγαίνει κόσμος. Ο Παπακωνσταντίνου έκανε τουρ στην Κύπρο: «Δεν ήταν μόνο ο Παπακωνσταντίνου αλλά ήταν και η Πάολα με 2 χιλιάδες κόσμο, εκδηλώσεις και βραβεία που καθόταν ο ένας πάνω στον άλλο. Κάποιες αποφάσεις παίρνονται ελαφρά τη καρδία και θα κλείσουν σωματεία».
Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει κόσμος της Ομόνοιας στο μεταξύ σας παιχνίδι: «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει παντού φιλάθλους και στην Λάρνακα ια στην Αμμόχωστο. Θα μπορούσε να βρεθεί λύση και να έρθουν οι Ομονοιάτες που κατοικούν στην Αμμόχωστο και την Λάρνακα για να μπορέσουμε να καλύψουμε μέρος των εξόδων. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια».
Τι θα κάνετε από δω και μπρος: «Θα κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια σήμερα γιατί υπάρχει ένα παράθυρο για τον κόσμο που μένει στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και στην Λάρνακα».
Τι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές σας; «Επέστρεψαν κάποιοι, έκαναν δύο προπονήσεις και ο προπονητής θα αποφασίσει. Δεν μπορούν να αγωνιστούν αυτοί γιατί είναι πολύ πίσω».
Για το γεγονός ότι στην Άχνα Speedway θα γίνει αγώνας Ράλλυ με κόσμο και μερικά μέτρα δίπλα στο γήπεδο σας δεν μπορεί να έρθει κόσμος πως το σχολιάζετε; «Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν γίνεται παντού να γίνονται συναυλίες και εκδηλώσεις και στο ποδόσφαιρο να μην πηγαίνει κόσμος».