28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΙΓΙΟ:Σεβόμαστε την Δόξα αλλά υπάρχει μόνο ένας δρόμος, η νίκη

ΚΑΡΙΓΙΟ:Σεβόμαστε την Δόξα αλλά υπάρχει μόνο ένας δρόμος, η νίκη

By on 16 Οκτωβρίου, 2020 0 1723 Views

Διάσκεψη τύπου ενόψει Δόξας παραχώρησε ο Joan Carillo το μεσημέρι. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

“Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο βδομάδες για να πάρουμε τη νίκη. Αναλύσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και τον επόμενο αντίπαλο ο οποίος έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Σεβόμαστε την Δόξα αλλά υπάρχει μόνο ένας δρόμος, η νίκη”.

“Είχαμε εφτά παίκτες σε Εθνικές ομάδες και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Αυτό δείχνει ότι η ΑΕΚ κάνει πολύ σωστά πράγματα. Τέουνκενς, Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι αναμένεται να μπουν αύριο με την ομάδα. Θα δούμε την κατάστασή τους και θα αποφασίσουμε”.

“Ο Μόισοφ είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και πιστεύω την επόμενη βδομάδα θα είναι διαθέσιμος. Επίσης ο Πλάνας χθες για πρώτη φορά έτρεξε στο γήπεδο και είναι καλύτερα, είναι πιθανό από βδομάδας να μπει στην ομάδα”.

“Είχα τον χρόνο αυτές τις δυο βδομάδες να μάθω τους παίκτες και αυτοί εμένα και πιστεύω ότι βελτιωθήκαμε πολύ σε πολλούς τομείς. Φυσικά είναι μια διαδικασία η αλλαγή προπονητή… Είναι διαφορετική η φιλοσοφία μου από τον προηγούμενο προπονητή και χρειάζεται χρόνος για να την καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές. Περιμένω να παρουσιάσουμε μια καλή βελτίωση και να δείξουμε πολύ καλά πράγματα με την Δόξα”.

“Η πανδημία είναι μεγάλο πρόβλημα για όλο τον κόσμο. Ένα κομμάτι είναι η δουλειά μας και άλλο κομμάτι είναι η υγεία όλων μας. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά νέα η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Κύπρο. Πρέπει να καταλάβουμε πως πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων και είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε στις αποφάσεις της κυβέρνησης”.

Δείτε όσα είπε: