25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αύριο θα τα πει με την Επ.Δεοντολογίας ο Χαμπουλάς(δηλώσεις Α.Δημητρίου)

Αύριο θα τα πει με την Επ.Δεοντολογίας ο Χαμπουλάς(δηλώσεις Α.Δημητρίου)

By on 12 Οκτωβρίου, 2020 0 4171 Views

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος που εκπροσωπεί την Ανόρθωση και πρώην πρόεδρος της ομάδας, ανέφερε πως θα υπάρξει συνάντηση του Ευγένιου Χαμπουλλά με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού το απόγευμα της Τρίτης (13/10, 18:00).

Αναλυτικά:

«Αύριο το απόγευμα στις 18:00 θα έχουμε συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας στην παρουσία του κ. Ευγένιου Χαμπουλλά. Δεν μας απασχολεί πόσα μέλη της Επιτροπής θα είναι παρών»

Τι θα συζητήσετε; «Τίποτα. Εμείς είπαμε ότι θα πάμε εκεί μαζί με τον πρόεδρο για να ερωτηθεί ότι θέλουν. Θα πάμε με καλή θέληση για να ερωτηθεί ο κ. Χαμπουλλάς να απαντήσει σε ερωτήσεις της Επιτροπής. Εάν δεν γνωρίζει τι θα απαντήσει;».

Ναι, αλλά πρέπει να πάει και ο Κετσπάγια και ο Λόρια και ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής που έκανε το πέναλτι. Ο κ. Χαμπουλλάς τι να πει; «Ναι, μας σας είπα και πριν πρέπει να πάει και ο γιατρός για να δει τα μάτια του Λόρια. Μα, είναι αστεία πράγματα αυτά. Μία Επιτροπή εξετάζει την στοιχηματική δραστηριότητα…».

Όχι, μα αφού η Επιτροπή το γύρισε και από την στοιχηματική δραστηριότητα λέει ότι υπάρχει μία πλατφόρμα που δεν εξετάζει μόνο την στοιχηματική δραστηριότητα: «Μα, τώρα σοβαρομιλούμε;».

Δεν σας λέμε την άποψη μας, αυτά που λέει ο κ. Παπαχαραλάμπους σας λέμε: «Για να καταλάβω, συμφώνησε ένας παίκτης της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα ότι θα κουμπαρέψουν και θα χαρίσει ο ένας στον άλλο. Για όνομα του Θεού».

Ο κ. Παπαχαραλάμπους άφησε αιχμές ότι κάποιοι που κλήθηκαν από την Επιτροπή για κατάθεση αντιδρούν και αφήνετε να νοηθεί ότι είναι ο κ. Κετσπάγια: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Έχει καταθέσει κ. Κετσπάγια; «Έχει εκδοθεί κλήση να πάει την ερχόμενη Παρασκευή, εάν αυτό απατηθεί».

Τι εννοείται; Δεν ακούγετε σαν απειλή; Δηλαδή να λέτε ότι αν επιμένετε να έρθει για κατάθεση ο κ. Κετσπάγια θα πάρουμε νομικά μέτρα; «Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για κάτι μη σοβαρό. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι να κάνει τη δουλειά της η Επιτροπή. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε με την Επιτροπή. Στην Ανόρθωση δεν έχει κανένας να φοβηθεί το παραμικρό. Τι να πει ο Κετσπάγια την Παρασκευή; Γιατί είπε “ουδέν σχόλιο”; Θα το πει. Που είναι το κακό;».