29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΧΟΥ:Μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου η Ομόνοια

ΣΕΧΟΥ:Μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου η Ομόνοια

By on 9 Οκτωβρίου, 2020 0 6394 Views

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας,ο μέσοαμυντικός Σεχού μιλά για πρώτη φορά στο OFC TV μετά τη μεταγραφή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμπντουλαχί Σεχού ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη. Θα τα δώσω όλα για την Ομόνοια”

“Είναι μια ομάδα σαν μια οικογένεια, όλοι είναι ενωμένοι, το ένιωσα όταν ήρθα”

“Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι λόγοι για τους οποίους ήρθε στην ομάδα: «Είναι πολλοί οι λόγοι. Δέχθηκα την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έπαιξα ξανά στην Κύπρο. Ξέρω τον σύλλογο, ξέρω τα πάντα για την ομάδα. Είναι ένας σύλλογος που έχει πάντα φιλοδοξίες και στόχους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία μεγάλη ομάδα, όλοι το γνωρίζουν. Όταν έλαβα την πρόταση, είχα και κάποιες άλλες όμως επέλεξα να έρθω εδώ. Ήξερα πως μπορώ να συμβάλω κι εγώ στο να πετύχει η ομάδα. Η ομάδα παίζει στην Ευρώπη, είδαμε τι έκανε στα προκριματικά, τα πήγε πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Αν μίλησε με τον Μπεργκ πριν υπογράψει: «Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή όμως μίλησα με τον Σίμο γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Όταν ήρθα εδώ βρέθηκα με τον προπονητή, μιλήσαμε περίπου μία ώρα και μου εξήγησε τα πάντα για το σύλλογο και για τους στόχους».

Είναι η δεύτερη φορά που θα πάιξει στην Κύπρο: «Πάντα λέω ότι η Κύπρος είναι το σπίτι μου. Στην παραμονή μου εδώ όταν ήμουν στην Ανόρθωση ένιωθα πολύ χαρούμενος. Θεωρώ πως θα είναι το ίδιο και εδώ και ακόμα καλύτερα. Από πριν έρθω δέχθηκα πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ καλά και πως έρχομαι ξανά στο σπίτι μου. Η Κύπρος είναι το σπίτι μου και νιώθω πάντα ευπρόσδεκτος εδώ.»

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Δουλεύω από την ημέρα που ήρθα. Νομίζω ναι είμαι έτοιμος όμως ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα παίξω. Ίσως πάρω κάποια λεπτά εκτός κι αν νιώσει ότι δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Υπάρχουν τα άτομα που είναι η δουλειά τους να δουν αν είμαι εντάξει ή όχι. Για την ώρα είμαι οκ και μπορώ να παίξω, νιώθω έτοιμος να προχωρήσω.»

Για το αν είναι έτοιμος να προσαρμοστεί με τους στόχους της ομάδας: «Για να είμαι ειλικρινής όλοι βλέπουν πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να πω πως είναι από τα καλύτερα σύνολα που συνάντησα. Ο τρόπος που με υποδέχθηκαν στα αποδυτήρια δείχνει πως είναι όλοι σαν μια δεμένη οικογένεια. Δεν έμεινα έκπληκτος από αυτό, από τους στόχους και τα υπολοιπα. Είναι μία ομάδα σαν οικογένεια, όλοι είναι ενωμένοι και το ένιωσα όταν ήρθα. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο για μένα στην ομάδα διότι όλοι οι παίκτες τα πάνε πολύ καλά. Όλοι στην ομάδα προσπαθούν και παλεύουν και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να πετύχουμε περισσότερους στόχους».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Όταν παίζεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρεις τι ζητάει ο κόσμος. Πριν έρθω εδώ έπαιξα αρκετά παιχνίδια εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξέρω τι θέλει ο κόσμος της ομάδας από τον κάθε παίκτη ατομικά αλλά και από την ομάδα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα παλέψω και θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Πάμε για να κερδίζουμε όλοι μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη και τις ωραίες ευχές που μου έστειλε πριν ακόμα έρθω εδώ. Θα δώσω ότι καλύτερο έχω».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του…