25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:Ώρα για πρωτάθλημα.Μόνο νίκη θέλει κόντρα στην ΑΕΛ

ΟΜΟΝΟΙΑ:Ώρα για πρωτάθλημα.Μόνο νίκη θέλει κόντρα στην ΑΕΛ

By on 4 Οκτωβρίου, 2020 0 830 Views

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια, που υποδέχεται στο ΓΣΠ την ΑΕΛ (18:30) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στην έδρα τους και παρά το γεγονός ότι θα έχουν απέναντί τους ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, συν το γεγονός ότι προέρχονται από ευρωπαϊκό παιγνίδι, ενώ θα έχουν και τρεις βασικές απουσίες, εντούτοις θέλουν να κερδίσουν, ώστε να προσθέσουν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς, για να διατηρηθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Στην ομάδα υπάρχει θέληση και πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν και θα τα δώσουν όλα, όπως αναφέρουν κι οι ίδιοι στις δηλώσεις τους, για να φθάσουν σε άλλη μια επιτυχία. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση στην άμυνα, αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Λόγω του ότι μεσολάβησαν πέντε μέρες από το ευρωπαϊκό παιγνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν αναμένεται να προβεί σε μεγάλο… ροτέισον στην ενδεκάδα στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Έτσι κι αλλιώς ακολουθεί διακοπή, λόγω Εθνικών, οπόταν δεν αναμένονται πολλές αλλαγές…
Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, πιθανόν να αγωνιστεί ο Μαυρίας δεξιά αντί του Χούμποτσαν και ο Λέζιακς αριστερά, στη μεσαία γραμμή οι Κούσουλος, Γκόμες και Μποτεάκ, εκτός και αν βάλει τον Τζιωνή ως επιτελικό μέσο (δεν υπολογίζεται ο Παπουλής), οπόταν σε τέτοια περίπτωση ο Μποτεάκ θα αγωνιστεί στο ένα άκρο και στο άλλο ο Ασάντε ή ο Λοΐζου. Στην κορυφή τη θέση διεκδικούν Σενέ και Ντούρις.