29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Αντίδραση η μόνη επιλογή του ΑΠΟΕΛ …

By on 4 Οκτωβρίου, 2020 0 1622 Views

Ποιά θα είναι η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και στη μετά…Τάμαρι εποχή είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί απο τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του σήμερα στο γήπεδο. Αυτή είναι η ουσία για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή απέναντι στον Ερμή Αραδίππου στις 20:30 στο «Αμμόχωστος».
Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση θα επανέλθουν μόνο με την αγωνιστική παρουσία και γενικά με την πορεία στο πρωτάθλημα. Ο σημερινός αγώνας είναι η ευκαιρία για να δείξουν κατά πόσο μπορούν να διαχειριστούν σωστά την πρόσφατη αποτυχία. Ξέρει ο Ουζουνίδης ότι η όποια κριτική δέχεται είτε θα μετριαστεί είτε θα γενικευθεί μέσω των επόμενων αποτελεσμάτων και είναι υποχρεωμένος να βρει τρόπο να παίξει καλή μπάλα και να νικήσει η ομάδα του τον Ερμή.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε σήμερα τις επιλογές του με τις πληροφορίες να λένε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Αν είναι καλά ο Γουίλερ θα πάρει θέση αριστερά στην άμυνα και θα ξεκουράσει τον Νσούε. Ο Γένσεν αναμένεται να πάρει τη θέση του Ντε Βινσέντι, ο Μπεν Σαχάρ του Νούχιου και ο Ατζίλι θα παίξει αριστερά εκεί όπου στο Λίμπερετς αγωνίστηκε ο Τάμαρι.
Δεν αποκλείεται και νέα αλλαγή στο κέντρο της άμυνας. Ο Σιέλης είτε ο Σάντος, είτε και ο ξεχασμένος Μερκής είναι υποψήφιοι για να πλαισιώσουν τον Αρτούρ Ζόρζε. Θα ήθελε ο Ουζουνίδης να ξεκουράσει και τον Ανουάρ αλλά είναι ρίσκο να αφήσει στον πάγκο την καλύτερη όπως φαίνεται καλοκαιρινή του μεταγραφή.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΣΙΛΒΑ
ΖΕΡΑΛΔΕΣ
ΝΣΟΥΕ (ΓΟΥΙΛΕΡ)
ΖΟΡΖΕ
ΣΑΝΤΟΣ (ΣΙΕΛΗΣ
ΑΝΟΥΑΡ
ΝΤΟΓΚΑΛΑ
ΓΕΝΣΕΝ
ΜΠΕΝ ΣΑΧΑΡ
ΖΑΧΙΝΤ
ΑΤΖΙΛΙ