26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ότι καλύτερο διαθέτει η Ανόρθωση στο νέο ξεκίνημα

Με ότι καλύτερο διαθέτει η Ανόρθωση στο νέο ξεκίνημα

By on 3 Οκτωβρίου, 2020 0 876 Views

H Aνόρθωση μετά τον αγώνα στην Ελβετία είχε τον χρόνο να πάρει ανάσες και ηρεμία. Η αντίδραση της ομάδας και η πολύ καλή εμφάνιση στο β΄  ημίχρονο κόντρα στην Βασιλεία βοήθησε τον Τιμούρ και τους παίκτες του να κτίσουν στα θετικά εκείνης της εμφάνισης και να ετοιμαστούν για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με στόχο την πιο ψηλή θέση.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό σήμερα δεν θα είναι εύκολος και η μέχρι τώρα πορεία του δεν αφήνει περιθώρια υποτίμησης και χαλάρωσης. Με ότι καλύτερο έχει στη διάθεση του ο Κετσπάγια θα αντιμετωπίσει σήμερα τους μαυροπράσινους με αδιαπραγμάτευτο το στόχο της νίκης. Όλοι στην Ανόρθωση γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ιδρώσουν την φανέλα για να πάρουν το ζητούμενο και δεν έχουν άλλη επιλογή.

Οι Μανιάς και Σελίν ανέβασαν ρυθμό τις τελευταίες  μέρες καταφέρνοντας να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα της Ανόρθωσης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τόσο ο Ελλαδίτης επιθετικός όσο και ο Ουκρανός αμυντικός θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.Αν όχι για το αρχικό σχήμα για αλλαγή αν χρειαστεί.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης που δεν υπολογίζεται είναι ο τιμωρημένος Καλτσάς.

Αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα ο επιτελικός μέσος Ντορ Μίχα από τον οποίο ο προπονητής του αναμένει να προσφέρει την ηρεμία στο παιγνίδι της και ποιότητα στην ανάπτυξη. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι και ο Κβιλιτάϊα που επίσης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα. Το ερωτηματικό στην επίθεση είναι αν θα αρχίσει τον αγώνα ο Χριστοφή ή ο Ελουντού στο δεξί άκρο αφού αριστερά θα είναι ο Οκριασβίλι. Ο Γκαλίτσιος ίσως επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ οι Λόρια, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Κορέια θα παραμείνουν στις θέσεις τους εκτός απροόπτου. Στη μεσαία γραμμή η παρουσία του Μίχα θα κρατήσει στον πάγκο ένα εκ των Νταουσβίλι-Μαργκάσα με τον Κ .Αρτυματά να είναι επικρατέστερος για την μια θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων που πάρθηκαν για την επαρχία Λάρνακας.