28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

H AEK δεν υποτιμά την Ένωση

By on 2 Οκτωβρίου, 2020 0 12553 Views

H ΑΕΚ Λάρνακας δεν αποπροσανατολίζεται από το γεγονός ότι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου  παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό.Ο νέος προπονητής της ομάδας Χοάν Καρίγιο στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του για την «δίψα» που θα έχει η αντίπαλος για την νίκη στο ματς σήμερα (02/10, 18:00 Cytavision), στο «Τάσος Μάρκου».
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια δυνατή ομάδα, αναπτύσσεται με ταχύτητα, με μια ατομική ενέργεια μπορεί να κάνει κάτι καλό. Το ότι δεν έχει βαθμό, την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.
Σημείωσε το γεγονός ότι η ΑΕΚ δυσκολεύεται στο «Τάσος Μάρκου», όμως, πρόσθεσε ότι έχει προαίσθημα και την ελπίδα ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο τέλος.
Ο Χοάν Καρίγιο επεσήμανε ότι πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα στην ομάδα και υπέδειξε ότι γι’ αυτό χρειάζεται επιπλέον χρόνος. Δεν υπολογίζονται οι Πλάνας και Κάσες.
Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Χοάν Καρίγιο πιθανόν ν’ αρχίσει με τον Τέουνκες κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα να παρατάξει τους τους Μόϊσοφ, Μικέλ, Τρουγιόλς (δεξιά) και Ιωάννου (αριστερά). Στην μεσαία γραμμή με τους Σπιρόφσκι, Άμπραχαμ και Χέιτλι. Στ’ άκρα τους Νάντο και Ακοράν και στην κορυφή τον Τρισκόφσκι.