27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φοβερό φινάλε.Η Δόξα το γύρισε από 0-3 σε 3-3 στην εκπνοή του αγώνα

Φοβερό φινάλε.Η Δόξα το γύρισε από 0-3 σε 3-3 στην εκπνοή του αγώνα

By on 2 Οκτωβρίου, 2020 0 17070 Views

H Καρμιώτισσα συνεχίζοντας να εκπλήσσει πήρε τα δώρα που της πρόσφερε η άμυνα της Δόξας και έβαλε τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη αφού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-3 αλλά η Δόξα όταν σταμάτησε να κάνει δώρα …και με την χρυσή αλλαγή του Σακκά ,τον Κίκας,κυνήγησε μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα και κατάφερε να φθάσει στο εκπληκτικό 3-3 σε ένα παιγνίδι που είχε δραματικό φινάλε και πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και κοντράστ συναισθημάτων

Η Δόξα παραμένει αήττητη και με 8 βαθμούς, ανέβηκε στην 5η θέση. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα με 6 βαθμούς παραμένει στην 9η θέση.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
90΄ +3 ΓΚΟΛ 3-3 Κόρνερ του Εγγλέζου, κεφαλιά του Κίκας στα δίχτυα.
90΄ +1 
Μόνος ο Κίκας έκανε το σουτ του με τον Τούμπα να αποκρούει. 
90΄ ΓΚΟΛ 2-3 Φάουλ του Ολιβέιρα, κεφαλιά του Σαντίκ στα δίχτυα.
71΄ 
Μόνος ο Ι. Σάσι έκανε το πλασέ με τον Σισκόφσκι να διώχνει σε κόρνερ. 
69΄ ΓΚΟΛ 1-3 Σέντρα του Εγγλέζου, μόνος ο Κίκας από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον Καρλίτος.
63΄ ΓΚΟΛ 0-3 Λάθος του Ασαμόα, η μπάλα στρώθηκε στον Χατζηβασίλη, ο οποίος από κοντά έδωσε γερό προβάδισμα στην ομάδα του.
61΄ 
Αντεπίθεση για την Καρμιώτισσα, ο Χριστοφή έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά έξω. 
60΄ 
Σέντρα του Χριστοφή, κεφαλιά του Χατζηβασίλη, η μπάλα πέρασε έξω.
55΄ 
Σουτ του Κίκας, η μπάλα πέρασε ψηλά έξω. 
50΄ ΓΚΟΛ 0-2 Τραγικό λάθος του Σισκόφσκι που έχασε επιπόλαια από τα χέρια του την μπάλα , ο Ρομό την κέρδισε και την έστειλε στα δίχτυα.
49΄ 
Σέντρα του Εγγλέζου, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Τούμπας. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος. Στην επαναληπτική προβολή της φάσης δεν ξεκαθαρίζει αν πέρασε τη γραμμή.

33΄ ΓΚΟΛ 0-1 Τραγικό λάθος του Εγγλέζου, ο Μ. Σάσι έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.
30΄ Κόρνερ του Εγγλέζου, κεφαλιά του Μουκτάρη, απέκρουσε ασταθώς ο Τούμπας, η μπάλα βρήκε στη συνέχεια στον Λουίς Κάρλος και ακολούθως στο οριζόντιο δοκάρι.
20΄ 
Γυριστό σουτ του Ασαμόα, η μπάλα πέρασε ψηλά έξω. 
17΄ Σουτ του Ι. Σάσι, η μπάλα βρήκε στον Τραϊτσέφσκι και στη συνέχεια κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
15΄ 
Μακρινό σουτ του Ρομό, απέκρουσε ο Σισκόφσκι. 
10΄ Ο Χατζηβασίλης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως σωστά δεν μετρά το γκολ, αφού ο μεσοεπιθετικός της Καρμιώτισσας ήταν σε θέση οφ σάιντ.

ΔΟΞΑ (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μέσκα, Μουκτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι (54΄ Κίκας), Ολιβέιρα, Ασαμόα (68΄ Καραμόκο), Λουίς Κάρλος (76΄ Φιρμίνο), Σαντίκ
Στον πάγκο:
 Παρασκευά, Πάντιτς, Τζίλσον, Οικονομίδης, Άδωνη

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χρύσης Μιχαήλ): Τούμπας, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Μαλεκκίδης (84΄ Ευσταθίου), Χρίστου, Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (65΄ Φράγκος), Μ. Σάσι, Ι. Σάσι (79΄ Καπαρτής), Ρομό
Στον πάγκο: 
Κίττας, Παχίπης, Μπαρκάν, Γιαρίν, Σάββα, Πολύζος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Νεοκλέους (Πέτρος Πέτρου, Χρίστος Ε. Χρίστου) Αντώνης Κωνσταντινίδης (Χρίστος Νικολαΐδης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Μέσκα, Ολιβέιρα / Μαλεκκίδης

ΓΗΠΕΔΟ: 
ΜακάρειοΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 77