29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπαλοτέλι και Ουντόζι έκαναν την μεγάλη ανατροπή.Πρώτη νίκη για την Ένωση.Χαστούκι για την ΑΕΚ

Μπαλοτέλι και Ουντόζι έκαναν την μεγάλη ανατροπή.Πρώτη νίκη για την Ένωση.Χαστούκι για την ΑΕΚ

By on 2 Οκτωβρίου, 2020 0 27806 Views

Ένας φοβερός επιθςτικός ο Μπαλοτέλι, όταν μπήκε δίπλα του ο Ουντόζι τα έκανε όλα στο «Τάσος Μάρκου» και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΕΝΠ κόντρα στην ΑΕΚ (2-1) που ήταν και η πρώτη της στο πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του αφού εκμεταλεύτηκε το λάθος του Θωμά Ιωάννου και με ψυχραιμία πέτυχε το 1-1 , δημιούργησε το δεύτερο το οποίο σκόραρε ο Ουντόζι που μπήκε στην επανάληψη και άλλαξε τον αγώνα, ενώ για την ΑΕΚ που προηγήθηκε στο σκορ, είχε σκοράρει ο Ιβάν Τρισκόφσκι μόλις στο 3’.

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο ματς και στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη στην εστία του Γκατσέφσκι άνοιξε το σκορ με προβολή του Ιβάν Τρισκόφσκι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χέϊτλι και κεφαλιά-πάσα του Ναράνχο. Το γκολ αντί να δώσει φτερά στην ΑΕΚ μάλλον την εφησύχασε και οι παίκτες της χαλάρωσαν και σταδιακά παραχώρησαν την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους που δεν προήθηκαν από την ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκαν.Αντέδρασε η Ένωση,απείλησε ,ίσως να εδικαούτο ένα πέναλτι ,έχασε πολύ καλές ευκαιρίες αλλά επέμενε και δικαιώθηκε φθάνονας πανάξια στην ανατροπή έστω και αν τα δυο γκολ προήλθαν το πρώτο από λάθος αμυντικού της ΑΕΚ και το δέυτερο από κόντρα πριν φθάσει η μπάλα στον σκόρερ .Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Ένωση είχε ασίγαστο πάθος,πίστη και επιμονή.

Στην επανάληψη, βοήθησε πολύ η είσοδος στο ματς του Ουντόζι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης στο 57’ με σκόρερ τον Μπαλοτέλι που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού πέρασε και τον Τέουκενς αξιοποιόντας την λανθασμένη πάσα του Ιωάννου . Στο 79’ ο Ουντόζι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αξιοποιώντας την πολύ καλή ενέργεια με επιμονή και πείσμα του Μπαλοτέλι που μπήκε αποφασιστικά στην περιοχή έκανε το σουτ κέρδισε την κόντρα και έδωσε στον Ουντόζι που με κοντινό σουτ πέτυχε το 2-1 χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην Ένωση.

ΕΝΠ (Κάρλος Φερέρ): Γκατσέφσκι, Λουσέρο (88′ Μουλαζίμης), Κυριάκου (46′ Ουντόζι), Μπελόνε, Μαϊσουράντζε, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Θεοδώρου, Ντένινγκ (64′ Μαρκόσκι), Μπαλοτέλι.

ΑΕΚ (Χοάν Καρίγιο): Τέουνκενς, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ (66′ Σπιρόφσκι), Ακοράν (81′ Αναστασίου), Τρισκόφσκι, Χέιτλι, Έκτορ Μαρτίνεθ, Φερνάντεθ, Ιωάννου, Ναράνχο, Μακρής (61′ Φλοριάν).