29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΕΚ: Ετοιμη να γράψει ιστορία κόντρα στην Βόλφσμπουργκ

ΑΕΚ: Ετοιμη να γράψει ιστορία κόντρα στην Βόλφσμπουργκ

By on 1 Οκτωβρίου, 2020 0 840 Views

Την είσοδο της στους ομίλους του Europa League, διεκδικεί απόψε (01/10, 21:45, Cytavision) η ΑΕΚ, κόντρα στην Βόλφσμπουργκ σε νοκ άουτ παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο εμπόδιο το ξεπέρασε και πλέον είναι έτοιμη να υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την   Βόλφσμπουργκ σε νοκ – άουτ αγώνα με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (2 στο πρωτάθλημα, 1 στο Europa League). Εχει την ψυχολογία με το μέρος της, ειδικά μετά την πειστική εμφάνιση που πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στη Λαμία

Από την άλλη οι «Λύκοι» ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στην πρωτεύουσα, έχοντας αφήσει πίσω τους δύο στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα. Μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας τόσο με την Λεβερκούζεν όσο και με την Φράιμπουργκ την περασμένη Κυριακή. Για να φτάσει εδώ, επικράτησε της Ντέσνα με 2-0.

Οι δύο ομάδες κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα, τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση σαν να είναι ο αγώνας της ζωής τους, επισημαίνοντας πως θα πρέπει η προσοχή τους να στραφεί σε όλο το σύνολο της γερμανικής ομάδας και να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους.

 «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι ο αγώνας της ζωής μας. Σαν τελικό. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, να παίξουμε σωστά τακτικά, να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να ξέρουμε και να υποφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του εξής: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνίντ, Παουλίνο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Καρέρα, ο Ιταλός κόουτς έχει στο μυαλό του τόσο το 4-3-3 όσο και το 3-5-2, ζητώντας από τους παίκτες του το τέλειο παιχνίδι και την απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση για τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Η πιθανότερη 11αδα είναι η εξής: Τσιντώντας, Ινσούα, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος – Σάκχοφ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς – Λιβάγια, Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (Γκαρσία).

Αρκετά προβλήματα από την άλλη πλευρά θα έχει η Βόλφσμπουργκ, καθώς ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Όλιβερ Γκλάσνερ άφησε εκτός αποστολής τον βασικό πορτιέρε, Κοέν Κάστελς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο αλλά και τον εξτρέμ, Ζοάο Βίκτορ.

Ωστόσο, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βουτ Βέγκχορστ, του οποίου ωστόσο η συμμετοχή θα κριθεί τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Η πιθανότερη 11ααδα είναι η εξής: Πέρφαν, Κλάουζ, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, Αρνολντ, Μπρέκαλο, Μεχμέντι, Στέφεν, Βέγχορστ

Η Ενωση (01/10, 21:45) καλείται απόψε να ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.