25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμο το πλάνο του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της χρονιάς(20:00, Cablenet Sports 1 )

Έτοιμο το πλάνο του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της χρονιάς(20:00, Cablenet Sports 1 )

By on 1 Οκτωβρίου, 2020 0 1819 Views

Αυτός είναι κυριολεκτικά ο αγώνας της χρονιάς για το ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν στη Τσεχία (20:00, Cablenet Sports 1 ) τη Σλόβαν Λίμπερετς για τα πλέι οφ του Europa League και παίζουν πολλά σε αυτό το ματς που θα κρλινουν σε μεγάλο βαθμό και τη συνέχεια της φετινής πορείας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα..
Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς, για λόγους πρεστίζ , γοήτρου και ψυχολογίας αλλά κυρίως και για οικονομικούς λόγους καθώς ενδεχόμενη πρόκριση θα φέρει σημαντικά έσοδα ταμείο της εταιρείας. H οικονομική πτυχή είναι σημαντική αφού είναι συνυφασμένη με την εύρυθμη λειτουργία του ΑΠΟΕΛ
Απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας, οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν καλά ότι θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια σε σχέση με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά ραντεβού για να έρθει η πρόκριση. Μέσα από διαφορετική προσέγγιση ενδεχομένως με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και τη δουλειά που έγινε τις προηγούμενες μέρες, φιλοδοξεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δει βελτίωση στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Δυνατό σημείο για τη Σλόβαν είναι η ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά και τρωτά σημεία η ανασταλτική της λειτουργία, εκεί που θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν οι γαλαζοκίτρινοι για να διεκδικήσουν με καλές πιθανότητες την πρόκριση.
Το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει για την ενδεκάδα έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας. Τη θέση διεκδικούν ο Χρίστος Σιέλης ο οποίος έχει το προβάδισμα έναντι του Ραφαέλ Σάντος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιγκέλ Σίλβα, στα άκρα της άμυνας οι Ζεράλδες και Νσούε και στο κέντρο της άμυνας ο Αρτούρ Ζόρζε. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Ζαχίντ, στα επιθετικά άκρα οι Ντονγκαλά και Ατζίλι και στην κορυφή της επίθεσης ο Νούχιου.

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Λουντέμο, Εφραίμ και Ντίας. Οι δύο τελευταίοι ήταν εκτός και από τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Ζρίνσκι, ενώ τη θέση του Λουντέμο πήρε ο Κλωναρίδης.