28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Θα είναι σίγουρα πρόκληση αλλά έχουμε καλή ομάδα και ανυπομονούμε

ΜΠΕΡΓΚ:Θα είναι σίγουρα πρόκληση αλλά έχουμε καλή ομάδα και ανυπομονούμε

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2918 Views

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά: “Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Κάναμε την καλύτερη μας προσπάθεια, πραγματικά προσπαθήσαμε, δεν ήμασταν παθητικοί. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, για τον τρόπο που πάλεψαν και πίεσαν και προκάλεσαν προβλήματα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, ίσως με ένα πέναλτι, δεν ξέρω. Αλλά ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες, έδειξαν κουράγιο και αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες”.

Για την συνέχεια στους ομίλους: “Τώρα έχουμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό. Έχουμε τελειώσει με τα προκριματικά, συνεχίζουμε στους ομίλους και θα είναι σημαντικό να βρούμε την ισορροπία στο πως θα παίρνουμε νίκες στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να αποκτήσουμε Ευρωπαϊκή εμπειρία και να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Θα είναι σίγουρα πρόκληση αλλά έχουμε καλή ομάδα και ανυπομονούμε”.

Αν υπάρχει πρόβλημα στο γκολ αφού σε δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό η Ομόνοια δεν σκόραρε: “Το βλέπω κυρίως ότι είναι λόγω του αντιπάλου. Είναι μια κορυφαία ομάδα. Οι κεντρική της αμυντικοί έχουν πολύ μεγάλη αξία! Και οι στράικερ που έχει είναι επίσης πολύ πολύ καλοί. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι σε πολύ ψηλότερο επίπεδο. Σήμερα παλέψαμε στα ίσα μαζί τους στη μεγαλύτερη διάρκεια. Στο τέλος ρισκάραμε και είχαν περισσότερες ευκαιρίες αλλά αυτό έγινε όταν ρισκάραμε λόγω του 2-0. Για μένα το πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι ήταν ο μεγάλος παράγοντας για τις πιθανότητές μας να περάσουμε γιατί χωρίς εκείνο, θα ήταν πιο πιθανό να περάσουμε”.

Ένα σχόλιο για τον Φαμπιάνο: “Τι να πω, είναι ένας καλός τερματοφύλακας! Πέρσι είχαμε πρόβλημα με τους τραυματισμούς, μετά ήρθε ο Φαμπιάνο και τραυματίστηκε αλλά όταν καταλάβαμε ότι θα είναι εντάξει, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι έπρεπε να τον υπογράψουμε. Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας”.