19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αλλαγές για νέο ξεκίνημα η Ανόρθωση στον αγώνα του Σαββάτου

Με αλλαγές για νέο ξεκίνημα η Ανόρθωση στον αγώνα του Σαββάτου

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2020 0 4429 Views

O επόμενος αντίπαλος της Ανόρθωσης κέρδισε στην 5η αγωνιστική την Πάφο, έφθασε τις τρείς νίκες και έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έκρουσε το καμπανάκι ο Ολυμπιακός για τις δυνατότητες του και στην Ανόρθωση πήραν το μήνυμα ΄τι πρέπει να ιδρώσουν και να βγάλουν την καλή τους εικόνα αν θέλουν να πάρουν το τρίποντο το Σάββατο το βράδυ απέναντι στους μαυρο πράσινους.

Το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι από τα παιχνίδια που οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης είναι αποτυχία, ωστόσο η Ανόρθωση για να πάρει το τρίποντο πρέπει να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον καλό της εαυτό. Να αποφύγει τα εύκολα ατομικά λάθη και να δείξει από την αρχή, το αφεντικό της αναμέτρησης.

Οι  ποδοσφαιριστές της  καλούνται να διαχειριστούν και το άδειο γήπεδο, μιας και λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στη Λάρνακα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο και ως εκ τούτου αυτό αποτελεί ένα στοιχείο επιπλέον που καλείται να διαχειριστεί η Ανόρθωση.

Όσον αφορά στην 11αδα σίγουρα ο Κετσπάγια έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα πλέον για την κατάσταση των παικτών του. Είναι δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Καλτσά ενώ ο Μανιάς δεν θα είναι έτοιμος για να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε ο Κβιλιτάια με την εμφάνιση του στην Ελβετία έδειξε και έπεισε ότι μπορεί να καλύψει την θέση στην κορυφή της επίθεσης με τον τρόπο που επιζητά ο Κετσπάγια οπότε θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα το Σάββατο. Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα αναμένεται να κάνει και ο Μίχα που πρόλαβε στα λεπτά που έπαιξε στην Ελβετία να δείξει την ποιότητα του και πως μπορεί να προσθέσει αυτό πουν έλειπε από την Ανόρθωση, δηλαδή, την ηρεμία στο παιγνίδι και την καλή πάσα στην ανάπτυξη του παιγνιδιού.

Από εκεί και πέρα είναι ερωτηματικό αν θα δοθεί θέση βασικού στον Ελουντού στα άκρα της επίθεσης και να θα επανέλθει ο Γκαλίτσιος στο δεξί  άκρο της άμυνας.

Πάντως η παρουσία του Μίχα αφήνει ερωτηματικό για τον παίκτη που θα μείνει στον πάγκο και θα είναι  ένας από τους Μαργκάσα, Νταουσβίλι και Κ.Αρτυματά.

 Το βέβαιο είναι ότι η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στον αγώνα του Σαββάτου και πιο ήρεμη και φρέσκα μετά τις ανάσες που πήρε αφού δεν αγωνίστηκε το Σ/Κ. Μοναδικός στόχος η νίκη που θα την φέρει ξανά σε τροχιά επιτυχιών και θα την βοηθήσει να δουλέψει με καλή ψυχολογία στην διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικής αυτή την φορά.