20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κάρλος Ντίας:Όταν προκύψει η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος

Κάρλος Ντίας:Όταν προκύψει η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2395 Views

Ανυπόμονος να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζεται ο Κάρλος Ντίας. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος που αποκτήθηκε από την Παρανά Κλούμπε, ομάδας της Serie B της Βραζιλίας και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους» για τέσσερα χρόνια, εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στην Κύπρο όμως ακόμη δεν έχει πάρει επίσημα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Δηλώνει, όμως, στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «futebolnaveia.com.br», πανέτοιμος να το κάνει: «Ήταν περίπλοκο, ήμουν δύο εβδομάδες μόνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την οικογένειά μου και να μάθω λίγα περισσότερα για τη χώρα. Έκανα και κάποιες ασκήσεις έτσι δεν θα ήμουν εντελώς αδρανής, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την προπόνηση στο γήπεδο», είπε και συνέχισε: «Φυσικά και θέλω να παίξω, αλλά μόλις έφτασα στο κλαμπ, είχα και την περίοδο που δεν μπορούσα να προπονηθώ. Είμαι ήδη 100% έτοιμος να αγωνιστώ, ξέρω πως όταν προκύψει η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος».

Σε ερώτηση εάν έχει προσαρμοστεί στα κυπριακά δεδομένα, απάντησε: «Η προσαρμογή μου είναι πολύ καλή, προσπαθώ να μάθω πολλά για τον πολιτισμό της χώρας, τα φαγητά και τα πάντα. Είναι μια πολύ ήσυχη αλλά και πολύ ζεστή χώρα. Όλοι με καλωσόρισαν πολύ καλά, από το προσωπικό μέχρι τον Πρόεδρο».