20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πετά Τρίτη πρωί για Τσεχία το ΑΠΟΕΛ.(Όλες οι ομάδες θέλουν ομίλους για τα χρήματα και για την δόξα!)

Πετά Τρίτη πρωί για Τσεχία το ΑΠΟΕΛ.(Όλες οι ομάδες θέλουν ομίλους για τα χρήματα και για την δόξα!)

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2607 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.
Για την συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ: «Μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό αλλά η πορεία της ομάδας μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για 12η σερί χρονιά, ήταν η πιο δύσκολη όχι τόσο από την άποψη του μεγέθους των αντιπάλων αλλά λόγω των παραμέτρων που διέπουν τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα λόγια μπορεί να φαίνεται υπερβολή αυτό που λέω αλλά αν βάλουμε στο μυαλό μας ότι η κάθε αναμέτρηση από τις τρεις όπου οι δύο ήταν εκτός και πάμε σε άλλη μια εκτός, ότι απαγορεύονται τα λάθη και δεν υπάρχει η ευκαιρία να ανατρέψεις τα δεδομένα στην έδρα σου, η δική μου αντίληψη λέει ότι ψυχικά, πνευματικά και σωματικά η πορεία ήταν δύσκολη. Αυτό που μας μένει είναι το τελευταίο βήμα και ότι πετύχαμε δεν θα έχει καμιά αξία αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε. Το εμπόδιο που μας απέμεινε είναι το υψηλότερο. Πρόκειται για μια ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα, θα παίξει στην έδρα της και αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να προετοιμαστούμε μέσα από τις δύο προπονήσεις που απέμειναν στην Κύπρο και θα φύγουμε Τρίτη πρωί για Τσεχία. Φεύγουμε μια μέρα νωρίτερα καθώς όση ώρα θα χρειαστούμε να πάμε από την Λάρνακα στην Πράγα θα θέλουμε  άλλη τόση για να πάμε από την Πράγα στο Λίμπερετς και θέλουμε να αναιρέσουμε την κούραση ώστε την Τετάρτη οι παίκτες να ξεκουραστούν και να προπονηθούν κανονικά».
Είναι πολύ σημαντικό το οικονομικό στην Ευρώπη: «Το οικονομικό είναι πάντα πολύ σημαντικό ζήτημα. Ο τομέας των ευρωπαϊκών εσόδων είναι ο μεγαλύτερος σε θέμα ροής εσόδων. Τώρα πρέπει να περιοριστούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Θέλουν όλες οι ομάδες να πάνε ομίλους και για τα χρήματα και για την Δόξα».
Μέσα από την ανάλυση πως είδατε την Σλόβαν Λίμπερετς; «Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα που αγωνίστηκε με όλα τα όπλα της με την Στεάουα. Η ανάλυση έγινε από το τεχνικό επιτελείο, δεν γνωρίζω περισσότερα πέραν από την αντίληψη που έχω και έχει ο κάθε ένας που είδε κάποια ματς».
Για τα αγωνιστικά: «Το μόνο πρόβλημα είναι ο Χρίστος Γουίλερ. Το είπα από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ήταν δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αλλά θα δούμε στις τελευταίες προπονήσεις και αν υπάρχει πιθανότητα θα ταξιδέψει με την ομάδα».
Πότε περιμένετε τον Ουζόχο; «Τον περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο. Ο Φράνσις αυτή την στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι αγωνιστικό ρυθμό, παιχνίδια. Όλα τα έχει κάνει και έμεινε να μπει στο γήπεδο για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση».
Θα αλλάξει κάτι στην λίστα της Ευρώπης; «Η λίστα της Ευρώπης θα αποφασιστεί την Τετάρτη. Θα αποφασίσει ο κ. Ουζουνίδης».