18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Με απουσίες αλλά δυνατή η ΑΕΛ στην Αρένα

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2020 0 7435 Views

Σε ένα από τα μόλις τρία παιγνίδια της 5ης αγωνιστικής θα συμμετέχει η ΑΕΛ η οποία συγκρουστεί στην «Αρένα» με την ΑΕΚ (20:30 Primetel 1) και στόχος είναι να πάρει το τρίποντο δλινιντα ςσυνέχεια στο καλό ξεκίνημα
Η «Αρένα» είναι ένα γήπεδο στο οποίο η ομάδα του Κέρκεζ δεν τα πάει και άσχημα, έχει μια θετική παράδοση τα τελευταία χρόνια και αυτή την παράδοση θα επιδιώξει να την συνεχίσει για να μείνει μόνη στην 1η θέση.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και ούτε τον αποπροσανατολίζει η ήττα της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική από τους νεαρούς της Ομόνοιας. Ξέρει ότι με νέο προπονητή στον πάγκο και ένα καλό ρόστερ είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει για το restart.
Ο κόουτς ετοίμασε ανάλογα την ομάδα του με στόχο να προσέξει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και να χτυπήσει στα τρωτά.
 Με βάση τα δεδομένα και τους τραυματίες, είναι πιο εύκολο για κάποιον να κάνει πρόβλεψη για την 11άδα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερες από έντεκα ποιοτικές επιλογές. Περιμένουμε μια 11άδα με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Μπουνόζα και Τεσέιρα. Δεξιά θα παίξει ο Μπρούνο Σάντος στο ντεμπούτο του στην 11άδα και ο Χάρης Κυριάκου θα μεταφερθεί εξ’ ανάγκης αριστερά στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή ο Μεντόγεβιτς θα πάρει κανονικά θέση μαζί με τους Ντανίλο και Παπαφώτη που θα εναλλάσσονται και θα κινούνται σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα θα παίξουν οι Μηνάς Αντωνίου και μάλλον ο Γκαζαριάν και στην κορυφή της επίθεσης ο Ράιαν Μαέ.