19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Μαθαίνει «την δύναμη της επικοινωνίας» (pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μαθαίνει «την δύναμη της επικοινωνίας» (pics)

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2020 0 359 Views

Στην πτήση προς τη Ρώμη, όπου την Κυριακή (27/09, 21:45) η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μορφώνεται με το βιβλίο «Η δύναμη της επικοινωνίας» του Βραζιλιάνου γιατρού Λαΐρ Ριμπέιρο.

Η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι αιώνια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρ’ ότι στα 35 του θυμίζει… 25άρη, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους φροντίζει να μορφώνεται για να έχει εναλλακτικές μετά το τέλος της καριέρας του, εκτός βεβαίως από να… τρώει από τα (ατελείωτα) έτοιμα.

«Ώρα για διάβασμα! Ζώντας και μαθαίνοντας!» ήταν η ανάρτηση του «CR7» στη πτήση της Γιουβέντους προς την Ρώμη, όπου την Κυριακή (27/09, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Ρόμα σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Κριστιάνο, μάλιστα, δείχνει στην φωτογραφία με ποιο βιβλίο μορφώνεται. Πρόκειται για τη «Δύναμη της επικοινωνίας», βιβλίο που έχει γράψει ο Βραζιλιάνος γιατρός Λαΐρ Ριμπέιρο, ο οποίος εξηγεί με απλό τρόπο την στρατηγική που υπάρχει πίσω από την δύναμη της πειθούς. Λέτε να το διαβάζει ο Κριστιάνο για να πείσει την Χεορχίνα Ροντρίγκες να τον παντρευτεί; Μπα, Αυτό το… στοίχημα μάλλον το έχει ήδη κερδίσει!