29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΘΝΙΚΟΣ:Μένουμε όρθιοι…Κάποιοι αντί να στηρίζουν ντροπιάζουν την κοινωνία

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μένουμε όρθιοι…Κάποιοι αντί να στηρίζουν ντροπιάζουν την κοινωνία

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2020 0 6674 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ:

Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας, 2 ποδοσφαιριστές και 1 άτομο του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθειά τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του Πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου.

Ευχαριστούμε επίσης όσους βρήκαν τον χρόνο να μας στείλουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να στείλουμε και σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ανέλαβαν εθελοντικά περισσότερες ευθύνες έτσι ώστε να μπορέσουν κάποια πράγματα να κυλήσουν όσο πιο ομαλά γίνεται.

Το Σωματείο του Εθνικού πάντα στεκόταν όρθιο γιατί κάποιοι άνθρωποι στις δύσκολες στιγμές έβγαιναν μπροστά χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. Σε αντίθεση με άλλους που θεωρητικά θα έπρεπε να βρίσκονται κοντά και να σέβονται το Σωματείο μας αλλά δυστυχώς οι πράξεις τους ντροπιάζουν όχι μόνο την ομάδα αλλά και ολόκληρη την κοινωνία μας.

Μένουμε δυνατοί και πιστέψτε μας… μένουμε πιο ενωμένοι από ποτέ.

Υ.Γ. Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι καλά στην υγεία τους. Ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών αλλά και των προπονητών τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για να είμαστε ειλικρινείς αυτοί είναι που δίνουν και στους υπόλοιπους μας δύναμη. Η τρέλα τους δεν περιγράφεται.. ίσως όταν επιστρέψουν με το καλό να μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις ιστορίες τους!