20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αλλάζει την ΑΕΚ ο Καρίγιο με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες

Αλλάζει την ΑΕΚ ο Καρίγιο με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2020 0 5717 Views

Η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες και στο πρωτάθλημα είναι άπαραίτητη , παρά το υψηλό εμπόδιο που έχει ενώπιόν της απόψε (26/09, 20:30) κόντρα στην ΑΕΛ στην Αρένα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.
Οι ποδοσφαιριστές του Χοάν Καρίγιο καλούνται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό, ώστε να μπορέσουν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να εξασφαλίσουν τους πολύτιμούς βαθμούς της νίκης που θα βοηθήσουν αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά την ομάδα σβήνοντας τις κακές εντυπώσεις και τις απώλειες των δυο προηγούμενων αγώνων που έφεραν και την αλλαγή προπονητή.
Στα μειονεκτήματα καταγράφεται η απουσία του κόσμου, αφού το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης στη Λάρνακα και την επαρχία, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πάντως, ο Ισπανός προπονητής Χοάν Καρίγιο αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ αλλά και το ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τον Κούρη Ερήμης.
Εκτιμάται ότι απόψε ο Χοάν Καρίγιο στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κύπρου θα ξεκινήσει με τους Τέουνγκες κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Φερνάντες (δεξιά), Ιωάννου (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή τους Σπιρόφσκι, Άμπραχαμ και Σπόλιαριτς. Στ’ άκρα τους Ακοράν και Νάντο και στην κορυφή τον Τρισκόφσκι.