20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην αρχή εφιάλτης, στο β΄ημίχρονο ηρωική προσπάθεια και αποκλεισμός για την Ανόρθωση .Έχασε απο την Βασιλεία 3-2

Στην αρχή εφιάλτης, στο β΄ημίχρονο ηρωική προσπάθεια και αποκλεισμός για την Ανόρθωση .Έχασε απο την Βασιλεία 3-2

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2020 0 7228 Views

To άσχημο ξεκίνημα στοίχησε τελικά στην Ανόρθωση που πριν ζεσταθεί στη βροχή δέχθηκε αναπάντεχα τρία γκολ από την Βασιλεία μέχρι το 21΄και μετά κατέβαλε ηρωική προσπάθεια και μείωσε σε 3-2 αν και έπαιζε από το 49΄με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Οκριασβίλι για θέατρο. Ο άσος της Ανόρθωσης που είχε κάρτα θα έπρεπε να προσέξει αλλά δεν απέφυγε την δεύτερη κίτρινη που ωστόσο δεν πτόησε την Ανόρθωση. Η είσοδος του Ντορ Μίχα και το ανέβασμα όσων έμειναν στο παιγνίδι παρολίγο να φέρει το θαύμα αφού άγγιξε την ισοφάριση και αν πήγαινε στην παράταση θα είχε αριθμητική ισορροπία αφού στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε και παίκτης των γηπεδούχων.Ασφαλώς αν δεν έφευγε με αποβολή ο Οκριασβίλι με την είσοδο του Μίχα πουν έδειξε με την πρώτη την αξία του ,θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αφού ο Κβιλιτάια που ήταν εξαιρετικός δεν είχε επιπλέον βοήθεια.

Η Βασιλεία εκμεταλέυτηκε τα λάθη της Ανόρθωσης στο ξεκίνημα και εξασφάλισε την πρόκριση χωρίς να δείξει στο β΄ημίχρονο ότι μπορεί να πάει πολύ μακριά

4΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Βασιλεία. Φάουλ του Κάμπο, η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή της Ανόρθωσης παρά την προσπάθεια του Αμπαρτζουμιάν και ο Βίντμερ ο οποίος είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά τους με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

12΄ ΓΚΟΛ. 2-0. Μετά από λάθος του Μαργκάσα o οποίος έδωσ εκατά λάθος την μπάλα στον Κάμπο ο οποίος ζύγισε το πόδι, έπιασε έναν κεραυνό και παρά την προσπάθεια του Λόρια η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

21΄ ΓΚΟΛ. 3-0. Σουτ του Παντούλα, απέκρουσε ο Λόρια με δεύτερη προσπάθεια έδιωξε μπροστά από τα πόδια αντιπάλου αλλά η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Αμπαρτζουμιάν και κατέληξε στα δίχτυα.

45΄ ΓΚΟΛ. 3-1. Μειώνει η Ανόρθωση. Ο Βργκοτς βρέθηκε μπροστά, είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με ένα γεμάτο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Νίκολιτς.

49΄ Μένει με δέκα ποδοσφαιριστές η Ανόρθωση λόγω αποβολής του Οκριασβίλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

65΄ Κερδίζει πέναλτι η Ανόρθωση με τον Αμπαρτζουμιάν μετά από ανατροπή του Παντούλα ύστερα από εξαιρετική πάσα του Μίχα

66΄ ΓΚΟΛ. 2-3. Από την άσπρη βούλα ο Κβιλιτάια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

88΄ Μένει με δέκα ποδοσφαιριστές η Βασιλία λόγω αποβολής του Βονμος.

90+4΄ Καλό σουτ του Κβιλιτάια, έπεσε και απέκρουσε δύσκολα ο Νίκολιτς.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Νίκολιτς, Βίντμερ, Κομέρτ, Αλντερέτε, Παντούλα, Στόκερ (76΄ Ομπερλίν), Κάμπο (85΄ Φαν Ντερ Βερφ), Πουλούκου (70΄ Βόνμος), Φαν Βολφσβινκελ, Καμπράλ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Σίλντελφελντ, Νταουσβίλι, Σελίν (78΄ Γκαλίτσιος), Βργκοτς, Αμπαρτζουμιάν, Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα (61΄ Μίχα), Κορέια (46΄ Χριστοφή), Οκριασβίλι, Κβιλιτάια
Στον πάγκο: Τζουρ, Καλτσάς, Χουσμπάουερ,  Ελουντού

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βίντμερ, Αλντερέτε,  Παντούλα, Νίκολιτς/ Αμπαρτζουμιάν
**Κίτρινη αντίκρυσε και ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Οκριασβίλι, Βονμος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
 Ράντου Πετρέσκου (Ρουμανία)
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Ράντου Τζινγκουλεάκ-Μιρτσέα Γκριγκόριου
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: 
Μαρσέλ Μπιρσάν