28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Λύτρωση στα πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ με ήρωα τον Σίλβα

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2020 0 3053 Views

Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε το ΑΠΟΕΛ που χρειάστηκε την ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Ζρίνσκι η οποία έκανε ένα εξαιρετικό β΄ ημίχρονο απαντώντας στο πολύ καλό α΄ ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ και το 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων.
Οι Βόσνιοι προηγήθηκαν με τον Ίβνασιτς στο 11΄ αλλά το ΑΠΟΕΛ το γύρισε το ματς με γκολ των Ατζίλι στο 14΄ και Νούχιου στο 26΄. Το γκολ του Μπιλμπίγια διαμόρφωσε το τελικό 2-2 της κανονικής διάρκειας, το οποίο δεν άλλαξε στην παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.
Εκεί ο Μιγκέλ Σίλβα απέκρουσε δύο πέναλτι, το ΑΠΟΕΛ νίκησε 4-2, προκρίθηκε και ετοιμάζεται να πάει στην Τσεχία να παίξει με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Πολύ καλό το ΑΠΟΕΛ στο Α΄ημίχρονο όπου αντέδρασε άμεσα στην ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκε και γύρισε τομ παιγνίδι γρήγορα.Ο εφησυχασμός έφερε χαλάρωση…και οι φιλοξενούμενοι παρολίγο να κάνουν την ζημιά στο ΑΠΟΕΛ που καρδιοκτύπησε μέχρι να λυτρωθεί στην διαδικασία των πέναλτι όπου ο Σίλβα έκανε δυο αποκρούσεις και αναδείχθηκε σε ήρωα της βραδιάς

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ  ΠΕΝΑΛΤΙ

Ευστοχεί ο Γένσεν 1-0
Ευστοχεί ο Φιλίποβιτς 1-1
Ο Ατζίλι στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι 1-1
Ο Σίλβα αποκρούει το πέναλτι του Ιμπάνιεθ 1-1
Ο Μπεν Σαχάρ ευστοχεί 2-1
Ο Σίλβα αποκρούει το πέναλτι του Μπιλμπίγια 2-1
Ο Τάμαρι ευστοχεί 3-1
Ευστοχεί ο Γκοβεντάριτσα 3-2.
Ευτσοχεί ο Ντε Βινσέντι 4-2.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Ζεράλδες, Νσούε, Σάντος, Ζόρζε, Ανουάρ (86΄ Λουντέμο), Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ (63΄ Γένσεν), Ατζίλι, Ντογκαλά (73΄ Τάμαρι), Νούχιου (98΄ Μπεν Σαχάρ).
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης,  Μερκής,  Σιέλης.

ΖΡΙΝΣΚΙ: Μπίρκιτς, Τσόρλουκα, Γιακόλγεβιτς, Μπάρμπαριτς (56΄ Μπέκιτς), Ιμπάνιεθ, Τρέποτιτς (67΄ Σλόμισλιτς), Ένιν, Φιλίποβιτς, Μπιλμπίγια, Τοντόροβιτς, Ίβανσιτς (76΄ Γκοβετάριστσα)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανουάρ, Νούχιου, Ατζίλι/ Ζλόμιζλιτς
**Κίτρινη αντίκρυσε και ο προπονητής της Ζρίνσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 
Ντάνιελ Στεφάνσκι
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Μάτσιν Μπόνιεκ-Νταβίντ Ιγκόρ Μπόλιτς
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: 
Νταμιάν Σιλβέστρακ