18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Δεν είμαστε φαβορί.Προετοιμαζόμαστε για ένα τελικό

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Δεν είμαστε φαβορί.Προετοιμαζόμαστε για ένα τελικό

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1740 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον   SuperSport FM 104,0  για το ματς με την Ζρίνσκι, όπως και για τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας των «γαλαζοκιτρίνων»:

Για το αυριανό ματς: «Κάθε φορά που προκρίνεσαι στον επόμενο γύρο ανεβαίνει και η δυναμικότητά του αντιπάλου. Η Ζρίνσκι μπορεί να μην γεμίζει το… αφτί του άλλου, αλλά είναι μια ιστορική ομάδα, με σταθερές ευρωπαϊκές πορείες. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην παρουσία μας στο Γιουρόπα λιγκ, δεν είμαστε φαβορί, ούτε νιώθουμε υποτίμηση, θα είναι ένα δύσκολο 90λεπτο. Προετοιμαζόμαστε για ένα τελικό. Είναι και ένας μοχλός πίεσης, αφού το κάθε λάθος μετρά διπλά…»

Βγάζει καλύτερη εικόνα το ΑΠΟΕΛ: «Η διαφορά, πέραν από την προσθήκη κάποιων νέων αποκτημάτων, οι ποδοσφαιριστές αφομοιώνουν την φιλοσοφία και το τι ζητά ο προπονητής, γι’ αυτό και θέλαμε παραπάνω χρόνο. Αν δεν είσαι καλός δεν μπορείς να κερδίσεις και να προκριθείς. Έγιναν εμφανίσεις που πείθουν ότι κτίζουμε κάτι καλό.

Αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κλωναρίδης και ο Μπεν Σαχάρ και ο Γουίλερ είναι αμφίβολοι, θα δούμε αν θα γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα. Θεωρώ απίθανο να προστεθούν με μια προπόνηση. Είναι εκτός καταλόγου και εγγράφηκαν οι Γένσεν και Εφραίμ. Θα αξιολογηθούν και θα δούμε εντός της ημέρας»

Για το ότι δεν θα μιλήσει σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Μαρίνος Ουζουνίδης: «Αν ήταν διαθέσιμη η αίθουσα στο ΓΣΠ θα κάναμε εκεί τη διάσκεψη, στον Αρχάγγελο δεν μπορεί να γίνει λόγω της πανδημίας και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Έπρεπε να βρεθεί χώρος για να κάνει προπόνηση η Ζρίνσκι, λόγω του ότι σήμερα στο ΓΣΠ θα γίνει ο αγώνας του Απόλλωνα».

Για Ν. Ιωάννου: «Είναι ανοικτή όσον αφορά την μεταγραφή του και περιμένουμε τις εξελίξεις. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ ακόμη δεν έχουμε υπογράψει κάτι, αλλά δεν το αποκλείω να γίνει εντός της ημέρας. Οι πιθανότητες είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή. Δεν έχουμε κάτι άλλο για οποιονδήποτε άλλο παίκτη μας».

Για τα θέματα με τον κορωνοϊό: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιλαμβάνομαι είναι το κόστος, είχαμε ήδη αναβολή και θα έχουμε και άλλες… τι θα γίνει, πρέπει να κάτσουν οι αρμόδιοι να βρουν ένα πλάνο για το πως θα λειτουργήσουμε… θα έρθουν και άλλα…»