26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΓΛΥΚΗΣ:Γελοιότητες.Να παραιτηθεί.Έκανε ποινικό αδίκημα και θα καταγγείλουμε τον Παπαχαραλάμπους

Α.ΓΛΥΚΗΣ:Γελοιότητες.Να παραιτηθεί.Έκανε ποινικό αδίκημα και θα καταγγείλουμε τον Παπαχαραλάμπους

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2020 0 10543 Views

Δηλώσεις από τον Αντώνη Γλυκή στην Cytavision πριν την έναρξη του αγώνα με την Λεχ. O εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας Απόλλων ανέφερε…

Αρχικά: “Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Απόλλωνα και για την Ανόρθωση και εν γένει για το φίλαθλο κοινό μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού(Ανδρέας Παπαχαραλάμπους). Πραγματικά μας λυπεί η όλη κατάσταση. Σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτε.

Ο πρόεδρος ψευδώς τοποθετήθηκε. Αυτό αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις από πλευράς ΚΟΠ και Αρχής Στοιχημάτων. Ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ύποπτη ή αυξημένη δραστηριότητα. Μένει έκθετος. Ευτυχώς που έχουμε σήμερα το παιχνίδι και καταφέραμε να μείνουμε ήρεμοι αλλά δεν μπορεί να μείνει μετέωρο αυτό το πράγμα. Ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί άμεσα διότι πέραν των όσων είπε, είναι ποινικό αδίκημα η διασπορά ψευδών ειδήσεων και αυτό το πράγματα έκανε. Δεν έχει οποιαδήποτε θέση πλέον. Διορίστηκε για να βοηθήσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να γίνονται αυτές οι γελοιότητες και να μένουν έκθετοι άνθρωποι”.

Έχετε κάνει κάποια άλλη ενέργεια; “Αναμένω ότι ο πρόεδρος θα παραιτηθεί αλλά πέραν τούτου μελετούμε το θέμα και μάλλον θα λάβουμε δικαστικά μέτρα εναντίον του. Θα αποταθούμε και στον Γενικό Εισαγγελέα. Ο κύριος αυτός έκανε ποινικό αδίκημα και θα το καταγγείλουμε”.