26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ώρα για ντέρμπι και η Ευρώπη περιμέμνει τον Απόλλωνα

Ώρα για ντέρμπι και η Ευρώπη περιμέμνει τον Απόλλωνα

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1357 Views

Από τη πρώτη στιγμή που τέλειωσε ο αγώνας με τον ΟΦΗ ο Σωφρόνης έδωσε το σύνθημα πως μέχρι το βράδυ της Κυριακής μόνο το ντέρμπι με την Ανόρθωση υπάρχει και η συνέχεια στην Ευρώπη περιμένει…

Με αυτό τον τρόπο γύρισε σελίδα η ομάδα της Λεμεσού και κοιτάζει πως θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν κόντρα σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές για τον τίτλο.
Ζυγίζοντας τα δεδομένα και κοιτάζοντας το πρόγραμμα των «γαλάζιων», ο Σωφρόνης έχει πολλή δουλειά να κάνει στον διαμοιρασμό των δυνάμεων της ομάδας.Ο Απόλλωνας θα δώσει δύο πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα μερικών ημερών. Παίζει σήμερα Κυριακή με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την Τετάρτη στο ΓΣΠ με την Λεχ Πόζναν. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μετά το ματς με την Ανόρθωση η ομάδα δεν θα κάνει γεμάτη προπόνηση. Δευτέρα είναι η αποθεραπεία και Τρίτη παραμονή του αγώνα οπότε θα γένει τακτική και ανάλυση του αντιπάλου παρά προπόνηση.Το βάθος της φετινής ομάδας του επιτρέπει να κάνει καλό διαμοιρασμό δυνάμεων με γερό ροτέισιον. Κόντρα στον ΟΦΗ ήταν στον πάγκο οι Μπένσοπ, Γιαννιώτας και Πίττας, μπήκαν στο ματς και έδωσαν νέο αέρα στην ομάδα, πράγμα που παραδέχθηκε και το τόνισε και ο ίδιος ο προπονητής. Στον πάγκο υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής όπως ο Μάρκοβιτς και ο Χάμπος, ενώ πιθανότατα αυτή την φορά θα είναι διαθέσιμος και ο Λάρσον.  Επιλογές υπάρχουν και μένει να δούμε πως θα τις διαχειριστεί ο προπονητής προκειμένου να κατεβάσει φρέσκια ομάδα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και φρέσκια ομάδα στο ΓΣΠ την Τετάρτη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλωνας θέλει και πρωτάθλημα και είναι σημαντικό το ματς με την Ανόρθωση, θέλει και ομίλους Γιουρόπα Λιγκ, άρα σημαντικότατο και το ματς με τους Πολωνούς. Εκπτώσεις δεν θα κάνουν αλλά προτεραιότητα σήμερα έχει το ντέρμπι με την Ανόρθωση.