28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Όρθιος στην Πάφο ο Εθνικός(2-2)

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2020 0 3894 Views

Έγινε μεγάλο παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», τα είχε όλα εκτός από νικητή.
Η Πάφος προηγήθηκε δύο φορές του Εθνικού, η ομάδα της Άχνας ισοφάρισε ισάριθμες και το τελικό 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες τους.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36΄ με σουτ του Σάιθ μέσα από την περιοχή, ενώ νωρίτερα ο Εθνικός είχε δοκάρι. Στο 45΄ ο Ντόλεζαλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έστειλε τις δύο ομάδες με το 1-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε δυνατά όπως και στο α΄ μέρος, είχε δοκάρι με τον Ντόλεζαλ και η Πάφος κόντρα στην ροή του αγώνα έκανε το 2-1 με τον Βα. Ο Πάντσεον έκανε την κούρσα, του έδωσε έτοιμο γκολ και έδωσε προβάδισμα στην Πάφο. Στο 77΄ ο Ρούτκο ανέτρεψε τον Ζάκπα στην περιοχή, ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε το πέναλτι και στο 78΄ ο Κουντόμπιακ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Βέβαια πριν το φινάλε χάθηκαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Στο 85΄ είχε διπλή ευκαιρία η Πάφος και στο 88΄ έχασε απίστευτη ευκαιρία ο Εθνικός.Ο Ευνικός είχε και δυο δοκάρια και γενικά ήταν πολλυ βελτιωμένος και στλαθηκε όρθιος στην έδρα τηε Πάφου και αν εθχε λίγη τύχη στις φάσεις των δοκαριών ίσως νσ έφευγε με τη νίκη.

ΠΑΦΟΣ (Κ.Τόσακ): Ρούτκο, Αουρέλιο (79΄ Πανός), Βαλεριάνος, Κβίτα, Σαϊθ, Ναβαρόνε, Πάντσεον, Βαλακάρι, Βα, Κουζίκ (53΄ Ακάλε), Μπεριγκό (43΄ Μέρφι).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ντ.Κλάφουριτς): Μπογκαντίνοφ, Περατικός, Ηλία, Παπαγεωργίου (86΄ Κουμής), Σάντος (77΄ Ζάκπα), Ντεϊβίνσον, Ντολεζάλ, Κουντόμπιακ, Κυπριανού, Χριστοφή, Κουσιάππα (70΄ Χαραλάμπους).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πάντσεον, Κβίτα, Σάιθ/ Ηλία, Παπαγεωργίου, Ντέιβισον
Διαιτητής:
 Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
4ος Διαιτητής: Στρούθου Ανδρέας
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης