25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΛ ξέρει…και δεν υποτιμά την Καρμιώτισσα

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2020 0 7151 Views

Είναι το φαβορί αλλά με σοβαρή προσέγγιση η ΑΕΛ υποδέχεται απόψε 6την Καρμιώτισσα (20:30, Cytavision Sports 1) και έχει για αδιαπραγμάτευτο στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού προέρχονται από την ήττα στο ΓΣΠ από το ΑΠΟΕΛ σε ματς που η απόδοση κυμάνθηκε στη μετριότητα και φιλοδοξούν ότι στο σημερινό ματς θα μπορέσουν να συνδυάσουν καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρηθούν στα ψηλά της βαθμολογίας και να δημιουργήσουν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι παίκτες του ανέλυσαν τις προηγούμενες μέρες το τι δεν πήγε καλά κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, είναι υποψιασμένοι για τον αντίπαλο που έδειξε στις προηγούμενες αγωνιστικές ότι μπορεί να κοιτάξει τις μεγάλες ομάδες στα μάτια και παρουσιάζονται όλοι πεισμωμένοι για τη νίκη.

Θέλουν να αποδείξουν ότι η προηγούμενη εμφάνιση ήταν απλά μια κακή παρένθεση και να αντιδράσουν σωστά όπως κάνουν συνήθως οι μεγάλες ομάδες. Ενδεχόμενη άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, θα δημιουργήσει και καλύτερα ψυχολογικά δεδομένα για τη συνέχεια και κυρίως για το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ στην Αρένα. Μέσω αλλαγών, αλλά και μέσω μεγαλύτερης προσπάθειάς που επιβάλλεται να γίνει στην ομάδα της Λεμεσού είναι αισιόδοξοι ότι θα επιβληθούν στο γήπεδο και θα κάμψουν την αντίσταση μιας καλής και οργανωμένης ομάδας όπως έδειξε ότι είναι η Καρμιώτισσα.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
BOZINIA
ΕΟΥΛΕΡ
ΜΠΟΥΝΟΖΑ (ΤΕΣΕΪΡΑ)
ΡΑΣΟ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΕΝΤΟΓΕΒΙΤΣ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ
ΝΤΑΝΙΛΟ
ΤΟΡΕΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΕ