16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ και περιμένει στην κορυφή

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ και περιμένει στην κορυφή

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2020 0 6702 Views

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ η οποία επικράτησε 3-1 της Καμριώτισσα στο Τσίρειο, πάτησε κορυφή και περιμένει να δει που θα την βγάλει η 4η αγωνιστική. Η ομάδα του Κέρκεζ κυριάρχησε από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε πέραν από ελάχιστα μικρά διαστήματα και πανηγύρισε ια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.
Το ματς…
Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δεν άργησε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Μάλιστα ήρθαν και οι ευκαιρίες που έψαχνε χωρίς όμως να πετύχει το γρήγορο γκολ το οποίο φάνηκε ότι κυνήγησε. Μεγάλος της αντίπαλος ο Καϊρίνος και στην φάση του Μπονόζα με την κεφαλιά στο στο 6΄, αλλά και στο τετ α τετ του Ντανίλο στο 11΄. Ο Βραζιλιάνος σε εκείνη την φάση έστειλε το μήνυμα και τέσσερα λεπτά αργότερα «χτύπησε». Το ρολόι στο Τσίρειο έγραφε 15 λεπτά συμπληρωμένα. Τότε ο Ντανίλο διένυσε κάποια μέρα, έφτασε στις παρυφές τις περιοχής έπιασε το συρτό σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Καϊρίνου γράφοντας το 1-0.
Βέβαια τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ για τους γηπεδούχους καθώς δύο λεπτά αργότερα η Καρμιώτισσα ισοφάρισε. Στο 17 μετά από μελέ στην περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα έφτασε στον Ισμαίλ Σάσι ο οποίος γύρισε το σώμα του και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπαράνοφ είχε ευκαιρία για το 2-1 αλλά η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά τον διχτύων και κάπου εκεί… αφυπνίστηκε η ΑΕΛ. Στο 41΄ και στο 42΄ χάθηκαν δύο ευκαιρίες με κεφαλιές των Αντωνίου και Μπουνόζα και δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιους ποιος τις σταμάτησε… ο Καϊρίνος ο οποίος έβγαλε και μια βολίδα του Παπαφώτη και το 1-1  ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες κατηφόρισαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Δεν είδαμε τον πολύ γρήγορο ρυθμό με το ξεκίνημα της επανάληψης αλλά η ΑΕΛ έδειχνε ότι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Το σουτ του Σάντος σταμάτησε στο σώμα του Ανδρέα Χρίστου στο 52΄ αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε το ζητούμενο για τους γηπεδούχους που πήραν εκ νέου προβάδιασμα. Συγκεκριμένα ήταν στο 56΄ όταν ο Τόρες με ωραία προσποίηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο Ανδρέα Χρίστου εκτός περιοχής έπιασε ένα ξερό σουτ και παρά την προσπάθεια του Καϊρίνου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η ΑΕΛ έψαξε το τρίτο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι, ο Ντανίλο δεν το έκανε στο 72΄ στην μεγάλη ευκαιρία αλλά το έκανε ο Μαέ λίγο πριν το φινάλε. Στο 87΄ ο Σίτο Ριέρα βρήκε τον Μαέ ο οποίος κράτησε την μπάλα εντός τη αντίπαλης περιοχής και την κατάλληλη στιγμή με σουτ «σκότωσε» τον Καϊρίνο και την Καρμιώτισσα.

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς,, Μαέ, Τόρες (58΄ Ριέρα), Έουλερ (33΄ Σάντος), Αντωνίου, Παπαφώτης, Μπουνόζα, Κυριάκου, Ντανίλο (74΄ Δ.Αβραάμ)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χ.Μιχαήλ): Καϊρίνος, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Ρομό, Μ.Σάσι (74΄ Καπαρτής), Χριστοφή, Ι.Σάσι, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλης (74΄ Μπαρκάν), Χρίστου (60΄ Νεοφύτου), Ρέινολντς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Έουλερ/ Μ.Σάσι, Mπαράνοφ, Ρέινολντς

Διαιτητής: 
Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: 
Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: 
Σαμάρας Νίκος
4ος Διαιτητής: 
Χριστοφόρου Μάριος
Παρατηρητής: 
Δημητρίου Ανδρέας