29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Κωδικός απόδραση από την Κρήτη (20:00 Cytavision)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Κωδικός απόδραση από την Κρήτη (20:00 Cytavision)

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2020 0 905 Views

Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή του στην Κρήτη αλλά ο Απόλλωνας είναι εκεί με μοναδικό στόχο να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πάρει τη νίκη πρόκριση. Δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει οπότε ο Σωφρόνης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός.Είναι ξεκάθαρο ότι κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (20:00, Cytavision) στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλωνας στοχεύει μόνο στη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στην ομάδα της Λεμεσού έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι θέλουν να… ταξιδέψουν και φέτος όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ, με βασικό στόχο την είσοδο της ομάδας σε Ευρωπαϊκό Όμιλο και για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να αποκελίσουν τον ΟΦΗ.
Οι «γαλάζιοι» θα αγωνιστούν σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα πολύ ικανό και υπολογίσιμο αντίπαλο, σε μονό νοκ-άουτ παιγνίδι, συνεπώς θα χρειαστεί να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας είναι μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και ξέρει πως να διαχειρίζεται αυτά τα παιγνίδια (έχει παίξει και πολύ πιο δύσκολα…), οπόταν περιμένουμε μια πολύ σωστή προσέγγιση του αγώνα, αποτελεσματικότητα, αποφυγή λαθών και τα… πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, με την αποστολή να επιστρέφει στην Κύπρο με την πρόκριση!

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2 ΡΟΜΠΕΡΖ

3 ΣΑΛΑΪ (ΓΙΟΥΣΤΕ)

4 ΠΕΔΡΟ

5 ΑΓΚΙΡΕ

6 ΣΑΚΕΤΙ

7 ΝΤΕΝΙΤΣ

8 ΝΤΙΓΚΙΝΙ

9 ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

10 ΜΑΤΕΪ (ΠΙΤΤΑΣ)

11 ΝΤΑΜΠΟ