ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Like

ΡΑΓΙΟΣ:Ελπίζω να σε δω ξανά Κύπρος… Ευχές στην Ανόρθωση να κατακτήσει την Κύπρο

Σεπτέμβριος 16, 2020
2450 Views
0 Comments
ΡΑΓΙΟΣ:Ελπίζω να σε δω ξανά Κύπρος… Ευχές στην Ανόρθωση να κατακτήσει την Κύπρο

Μέσω γραπτής τοποθέτησης του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ρούμπεν Ράγιος αποχαιρετά την Ανόρθωση και εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:
«Ελπίζω να σε δω ξανά Κύπρος…
Είναι η ώρα να πω αντίο. Είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να περιγράψω πως νιώθω. Θελω να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος στην Ανόρθωση. Μέσα και έξω από την ομάδα. Ήτα. τέσσερα χρόνια γεμάτα συναισθήματα με καλές και κακές στιγμές. Πάντοτε, όμως, έδινα τον καλύτερο μου εαυτό με μεγάλη υπευθυνότητα για την ιστορία της Ανόρθωσης και τον κόσμο της. Είχα το προνόμοιο να υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα.
Προσπάθησα από την αρχή μέχρι το τέλος της παραμονής μου στη Κύπρο να βρω μια λύση για να συνεχίσω στην Ανόρθωση αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ίσως στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό γι΄αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και τους ανθρώπους μέσα στο σωματείο οι οποίοι πάντοτε με βοήθησαν και με σεβάστηκαν. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό, πάντοτε θα σας έχω στην καρδιά μου. Πήραμε αγάπη και σεβασμό από πολλούς. Το καλύτερο μας δώρο είναι η κόρη μας Μπέλα. Ευχές στην Ανόρθωση να κατακτήσει την Κύπρο. Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία».

Comments are closed.