29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ:Είναι γνωστός ότι «βγάζει τη γλώσσα του περίπατο» και μετά εξαφανίζεται ο Παπασταύρου

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ:Είναι γνωστός ότι «βγάζει τη γλώσσα του περίπατο» και μετά εξαφανίζεται ο Παπασταύρου

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2020 0 16646 Views

Απάντηση από τον Κώστα Χριστοδούλου Καραβίδα, στα όσα του καταλόγισε χθες ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου:

«Διάβασα τις δηλώσεις του Κου Παπασταύρου. Τις απορρίπτω κατηγορηματικά ως απαράδεκτες και αναληθείς. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί στους οπαδούς της ομάδας του που δεν κατάφερε να πάρει το ποδοσφαιριστή.
Ο κύριος είναι γνωστός ότι «βγάζει τη γλώσσα του περίπατο» και μετά εξαφανίζεται. Τον προκαλώ αν έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει στην Αστυνομία και τη ΚΟΠ. Εγώ επιφυλάσσω τα νομικά μου δικαιώματα.
Πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι αυτή η απαράδεκτη τακτική του έχει κόστος».

Υπενθυμίζουμε χθες ο κ. Παπασταύρου ανέφερε με αφορμή το θέμα Ουζόχο:

Δυστυχώς διαλέξαμε να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που δεν έπρεπε να εμπιστευτούμε και αυτό είναι ένα λάθος μας και πρέπει να το παραδεχτούμε. Για 2 μήνες αυτός ο άνθρωπος, ο κύριος Καραβίδας μας κορόιδευε ότι περιμέναμε να μιλήσουμε με τη Λα Κορούνια… Μετά από 2 μήνες ήρθε και μας είπε ότι πρέπει να πληρώσουμε 200 χιλιάδες καθαρά και 200 χιλιάδες μαύρα. Εμείς του είπαμε δεν έχουμε μαύρα. Εξάλλου από που να βρούμε μαύρα και αν θέλουν να συζητήσουν σοβαρά, να συζητήσουν σοβαρά για να πάρουμε τον παίκτη στην ομάδα μας. Μετά από 2 μέρες ανακοινώθηκε από το ΑΠΟΕΛ. Φυσικά αυτό ήταν απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ και ήρθε να μας παίξει τον έξυπνο φαντάζομαι. Πρέπει τελικά η ΚΟΠ να αποφασίσει ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Είναι παράγοντας, πρόεδρος ομάδας; Ατζέντης; Ή δουλειά του να ξεπλένει χρήμα; Να μας πουν κι εμάς να ξέρουμε πως να τον αντιμετωπίσουμε».