19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • To απρόβλεπτο με τον Μολ ανατρέπει τον σχεδιασμό του Απόλλωνα

To απρόβλεπτο με τον Μολ ανατρέπει τον σχεδιασμό του Απόλλωνα

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2160 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι»

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Μολ: «Ήταν μια πολύ οδυνειρή εξέλιξη για εμάς που ανατρέπει πολλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση και τα δεδομένα είναι δύσκολα για τον Ζοέλ. Ευχόμαστε να έχει υποστεί τη λιγότερη ζημιά και να επιστρέψει το συντομότερο. Θα δούμε τον χρόνο επαναφοράς του και αν είναι αρκετά μεγάλος υπάρχει η σκέψη να διαγραφεί και να έρθει άλλος στη θέση του».

Για το αν θα αποκτηθεί και επιθετικός: «Η περίπτωση Μολ διαφοροποιεί τον αρχικό σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα. Είναι άλλο το να δώσεις ένα συμβόλαιο και άλλο δυο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση του οικονομικού. Είναι μια παράμετρος που θα δούμε τις επόμενες ώρες».

Για το αν θα αποκτηθεί άνεργος ή κανονική μεταγραφή μέχρι αύριο: «Δεν υπάρχει τελική απόφαση ακόμη. Ο προπονητής έχει εξωτερικεύσει την άποψη του στον πρόεδρο της ομάδας και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν μπορεί να αποκτηθεί ένας ή δυο ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα του προέδρου και του προπονητή».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Κρατάμε τη νίκη. Ο Απόλλωνας ήταν πάρα πολύ καλός κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς μετρούν οι βαθμοί της νίκης, και συνεχίζουμε. Στα θετικά ήταν και η παρουσία του κόσμου. Συνεχίζουμε τώρα και βλέπουμε τον τελικό με τον ΟΦΗ την Πέμπτη σε ένα παιχνίδι μονής επιλογής και χωρίς επιστροφή. Ταξιδεύουμε Τετάρτη πρωί απ’ το αεροδρόμιο Λάρνακας και επιστρέφουμε μετά το παιχνίδι».

Για τα σερί παιχνίδι που θα ακολουθήσουν αν έρθει και η πρόκριση: «Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να ταξιδέψουμε μακριά και φέτος. Σίγουρα μετρά η έδρα όμως έχουμε εμπειρίες και πάμε για να κερδίσουμε».

Για τον Ντένιτς: «Υπάρχει συγκεκριμένο ποσό, σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που μπορεί να δοθεί για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής. Ο κ. Κίρζης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρει πότε αξίζει».