24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτο τρίποντο για τη Ν.Σαλαμίνα,χωρίς βαθμό η Ένωση

Πρώτο τρίποντο για τη Ν.Σαλαμίνα,χωρίς βαθμό η Ένωση

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2020 0 6598 Views

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα η οποία στο «Αμμόχωστος» επικράτησε 2-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου που μετά από τρία παιχνίδια είναι χωρίς βαθμό.
Μετά από ένα ισορροπημένο α΄΄ ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην επανάληψη και πήραν μια δίκαιη νίκη που τους επέτρεψε να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας και να φύγουν από το γκρουπ των ομάδων που ήταν χωρίς βαθμό.
Ο Βάγκνερ με κεφαλιά στο 48΄ μετά από φάουλ του Κρεάν άνοιξε το σκορ φτάνοντας στα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα και ο Μπρένο στο 80΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Πέτρου και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Ν.Σαλαμίνα πέτυχε και τρίτο γκολ στο 88′,με τον Οσέι αλλά σωστά δεν μέτρησε παρά τις διαμαρτυρίες που στοίχισαν κίτρινη στον Π.Χριστοδούλου


ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Π.Χριστοδούλου): Βεσελόφσκι, Μπρένο, Χριστοφόρου, Σμοβς, Παύλου, Βινίσιους, Κονφέ (60′ Ανδρέου), Οσέι, Βαρέλα (66΄ Ντανίλο), Κρεάν (75΄ Σιαθάς), Βάγκνερ.
Στον πάγκο: Κίσσας, Σεργίου, Λεμέσιος, Νικολάου, Μπαραβίκας, Σανκό.

ΕΝΠ (Μ.Κκαράς):Πέτρου, Άνχολντ, Κέλι, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Μπελόνε, Λουσέρο, Φελίπε, Ντένινγκ (57΄ Μπαλοτέλι), Θεοδώρου (75΄ Παναγή), Μαρκόφσκι.
Στον πάγκο οι Γκατσέφσκι, Κυριάκου, Μουλαζίμης, Ουντότζι, Κοσμά, Μαϊσουράντζε, Κοτσώνης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσμοβς, Βαρέλα/Ντένινγκ
**Κίτρινη κάρτα αντίκρισε και ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Πάμπος Χριστοδούλου.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 800

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος