29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με 10 και ανατροπή νέα νίκη η Δόξα και βλέπει από ψηλά

Με 10 και ανατροπή νέα νίκη η Δόξα και βλέπει από ψηλά

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2020 0 17439 Views

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Δόξα στο πρωτάθλημα η οποία παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Κώστας Σακκά επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού και μάλιστα με ανατροπή στην κοινή τους έδρα το Μακάρειο και με εφτά βαθμούς ισοβαθμεί… στην κορυφή μαζί με Απόλλωνα, ΑΕΚ και Ανόρθωση.
Κι’ όμως το παιχνίδι δεν άρχισε με τους καλύτερου οιωνούς για τους νικητές καθώς ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα η υπεροχή του δεν άργησε να αποφέρει καρπούς. Πολύς νωρίς στο 7΄ ο Παναγιώτης Ζαχαρίου με ατομική ενέργεια και τελείωμα άνοιξε το σκορ. Πήρε την μπάλα από δεξιά, ανέπτυξε ταχύτητα, μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ νίκησε τον Σισκόφσκι. Τα πανηγύρια για τους «μαυροπράσινους» κράτησαν για ένα περίπου 15λεπτο καθώς ο Καρλίτος απάντησε με την ισοφάριση στο 21΄. Του κατέβασε ο Σαντίκ την μπάλα με το κεφάλι και αυτός με έναν κεραυνό… κάρφωσε τον Μιχαήλ. Στο 51΄ η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τραϊτσέφσκι αλλά ο Ολυμπιακός δεν το εκμεταλλεύτηκε το γεγονός. Αντ’ αυτού η Δόξα δεν το φοβήθηκε το ματς. Σε μια αντεπίθεση ο Μιντίκκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Φαν Κέσελ στο 68΄, ένα λεπτό αργότερα ο Σαντίκ μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ και η ανατροπή ήταν γεγονός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ.Πετράκης):Μιχαήλ, Σαμπίνια, Σάλι (71΄ Χάνι), Μάντζης, Γκουστάβο, Σαντάνα, Μανρίκε, Ζαχαρίου, Ανδρέου, Κα (82΄ Ψάλτης), Νάνι (64΄ Φαν Κέσελ)
Στον πάγκο: Καραδάης, Γαρουφαλιάς, Πεχλιβάνης, Κυριάκου,  Τσολάκης

ΔΟΞΑ (Γ.Σακκάς): Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Ολιβέιρα (89΄ Άδωνη), Σαντίκ, Χριστοφή, Καρλίτος (67΄ Πάντιτς), Τραϊτσέφσκι, Μέσκα (82΄ Φιρμίνο), Μιντίκκης
Στον πάγκο: Παρασκευά, Γκίλσον, Κωμοδίκης, Λούις Κάρλος, Αμπουμπακάρ, Kίκας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νάνι, Σάλι, Φαν Κέσελ/Καρλίτος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τραϊτσέφσκι
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 229
Διαιτητής:
 Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας