19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Κόκκινο στην ΑΕΚ από την εκπληκτική Καρμιώτισσα(0-0)

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2020 0 6523 Views

Η εκπληκτική Καρμιώτσσα υποχρέωσε στις πρώτες της απώλειες την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα του Κανέδα εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Καρμιώτισσα που για άλλο ένα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλη ομάδα έβγαλε εξαιρετική εικόνα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ κράτησε περισσότερο  μπάλα αλλά η Καρμιώτισσα ήταν πιο επικίνδυνη, ενώ στο β΄ μέρος από ένα σημείο και μετά το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα. Η ΑΕΚ έβαλε πίεση και έχασε ευκαιρίες αλλά ήρθε το δοκάρι του Καπαρτή που αφύπνισε τους γηπεδούχους. Προς το τέλος η ΑΕΚ έβαλε εκ νέου πίεση, η Καρμιώτισσα άντεξε και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χ.Μιχαήλ): Καϊρίνος, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Χριστοφή, Χρίστου (65΄ Νεοφύτου), Ρέινολντς, Ο.Σάσι (90+2΄ Παχίπης), Ι.Σάσι, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλη (76΄ Καπαρτής), ΡομόΣτον πάγκο: Κυριακίδης,  Μπουμπακάρι, Κενάν, Γιαρίν,  Φράγκος, Σάββα

ΑΕΚ (Ντ.Κανέδα): Τόνιο, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ, Σπιρόφσκι (69΄ Χέιτλι), Άμπραχαμ, Σπόλιαριτς, Ακοράν, Νάντο (83΄ Ναράνχο), Φερνάντεθ, Φλοριάν.
Στον πάγκο: Τέουκενς, Τάντι, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Αναστασίου,  Κωνσταντίνου, Μακρής, Ακοράν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρίστου/Σπόλιαριτς

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500
Διαιτητής:
 Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης