25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

O Απόλλωνας έτοιμος και για τα πιο δύσκολα

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1367 Views

Ο Απόλλωνας έριξε 5άρα στην Σαμπουρτάλο, στην συνέχεια έριξε 6άρα στον Ερμή και αυτό που καλείται να κάνει σήμερα κόντρα στην Πάφο είναι να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα γνωρίζοντας ότι δεν είναι όλα τα παιγνίδια για πεντάρες .
Σήμερα στο Τσίρειο (19:30 Cytavision Sports 1) ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Πάφο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει από εκεί που έμεινε, να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του πανηγυρίζοντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Στο Τσίρειο και με τον κόσμο του που αναμένεται να είναι αυξημένος σε σχέση με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα σαφέστατα και αποκτά τον τίτλο του φαβορί η ομάδα του Σωφρόνη αλλά πρέπει να το αποδείξει και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Θέλουν να το δείξουν από το ξεκίνημα όπως και με την Σαμπουρτάλο και με τον Ερμή και να μην αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Στο ερώτημα αν μπορεί να το κάνει, η απάντηση είναι καταφατική. Ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα στο δικό του γήπεδο να πανηγυρίσει την πρώτη επιτυχία στο Τσίρειο για την σεζόν 2020-2021.Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Πάφο είναι πολύ μεγαλύτερος από τα παιγνίδια που προηγήθηκαν και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια ωστόσο είναι μια ευκαιρία για τον Σωφρόνη να τεστάρει τους παίκτες του και σε ένα αγώνα με μεγαλύτερη πίεση από τον αντίπαλο.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ: Το πιθανότερο είναι ότι ο Σωφρόνης από την στιγμή που έχει διαθέσιμους όλους όσους αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή, τότε θα τους δώσει ξανά φανέλα βασικού.
Ουσιαστικά μιλάμε για έναν σχηματισμό 3-4-2-1 :
Ο Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του τριάδα στην άμυνα τους Σάλαϊ, Ρομπέρζ και Γιούστε. Στην μεσαία γραμμή ρόλο αμυντικών μέσων θα επωμιστούν οι Σακέτι και Ντένιτς, άλλοι δύο μπροστά τους θα έχουν πιο οργανωτικό ρόλο και μιλάμε για τους Ντιγκινί και Ματέι, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Νταμπό. Στα άκρα ολόκληρη την αριστερή πλευρά θα την καλύψει ο Αγκίρε και την δεξιά ο Πίττας.