20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γνωρίζει τι θα συναντήσει η ΑΕΛ στο ΓΣΠ αλλά θα παλέψει για τη νίκη

Γνωρίζει τι θα συναντήσει η ΑΕΛ στο ΓΣΠ αλλά θα παλέψει για τη νίκη

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2020 0 5263 Views

Το πολύ καλό ξεκίνημα της ΑΕΛ με τις νίκες επί του Ολυμπιακού και της Ν.Σαλαμίνας σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα του ΑΠΟΕΛ στα πρώτα δυο παιγνίδια δεν παρασύρουν τον Κέρκεζ ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι σήμερα η ΑΕΛ θα έχει τον πιο δύσκολο αντίπαλο αφού το ΑΠΟΕΛ θα παίξει με αρκετούς νέους παίκτες αλλά θα θέλει να αλλάξει την εικόνα του με μια επιτυχία.Επομένως η ΑΕΛ θα ταξιδέψει σήμερα στο ΓΣΠ για να παίξει με το ΑΠΟΕΛ (18:30 Cablenet Sports 1) σε μια από τις δυσκολότερες εξόδους στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας γνώση ότι για να συνεχιστούν οι επιτυχίες θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για 90΄.

Πάντως πέρσι τέτοια εποχή πάλι πήγε στο ΓΣΠ η ΑΕΛ να παίξει με το ΑΠΟΕΛ και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια, πράγμα που έφερε τριγμούς στις τάξεις της πράγμα που δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να το πάθει και φέτος.
Στην προσπάθεια να υλοποιηθεί ο στόχος στο ΓΣΠ είναι σημαντικό που η ψυχολογία είναι σε πολύ καλό βαθμό, αν τους άφηναν να επιλέξουν δεν θα επέλεγαν να διακοπεί το πρωτάθλημα αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα θα πάνε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

ΠΙΘΑΝΟ ΣΧΗΜΑ: Αναμένεται ότι και σήμερα η ΑΕΛ θα κατέβει στο παιχνίδι με ένα σχηματισμό 4-3-3. Ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια και θα έχει τους Μπονόζα και Ράσο μπροστά του στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ο Χάρης Κυριάκου θα κινείται δεξιά στην άμυνα και ο Έουλερ αριστερά. Μεντόγεβιτς και Ζτραβκόφσκι θα πάρουν θέση στην μεσαία γραμμή, με τον Βασίλη Παπαφώτη να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα θα κινούνται οι Τόρες και Αβραάμ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και στην κορυφή ο Μαέ.