29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Απτόητος ο Απόλλωνας.Δεύτερη νίκη με Ντένιτς

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2919 Views

Συνάντησε δυσκολίες ο Απόλλωνας αλλά κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με 1-0 της Πάφου στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζόρτζε Ντένιτς στο 57΄. Ο Σέρβος μέσος βρήκε δίχτυα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Μπένσοπ. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ξεκάθαρες ευκαιρίες για να καθαρίσουν νωρίτερα το παιχνίδι με τους Ντιγκινί και Νταμπό, όμως δεν τα κατάφεραν. Ο Απόλλωνας έφτασε στους 7 βαθμούς.

Ανούσια η Πάφος, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έτσι με μόλις ένα βαθμό, παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ (45΄+5 Δημητρίου), Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Αγκίρε, Σακέτι, Ντένιτς, Ματέι (46΄ Γιαννιώτας), Ντιγκινί, Μπένσοπ (71΄ Πίττας), Νταμπό
Στον πάγκο:  Φιλιώτης, Βασιλείου, Σάλαϊ, Κατελάρης, Κυριάκου, ΜάρκοβιτςΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Αουρέλιο (46΄ Ακαλέ), Κβίντα, Σάιθ, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Πάνος, Βαλακάρι, Κούζικ (46΄ Ανγκούλο), Βα, Μέρφι (71΄ Μπεριγκό)
Στον πάγκο: Πέτρου, Μανιόν, Ράκελς, Λελιούκιν, Φυλακτού, ΑντωνίουΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Χ. Ε. Χρίστου, Ε. Ευαγόρου), 4ος: Κ. Χρίστου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαννιώτας, Σακέτι / Βαλεριάνος, ΜέρφιΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 2.000