23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΝΕΔΑ:Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει εύκολο παιχνίδι.Ανησυχώ για Ματίας και Τρισκόφσκι

ΚΑΝΕΔΑ:Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει εύκολο παιχνίδι.Ανησυχώ για Ματίας και Τρισκόφσκι

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2020 0 3398 Views

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ΑΕΚ  David Caneda, για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ισπανού προπονητή:

“Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι εύκολο. Η Καρμιώτισσα έκανε δυο πολύ καλές εμφανίσεις και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι”.

“Ο Τρισκόφσκι αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα. Έχουμε λίγο χρόνο για να το ξεπεράσει, θα δούμε αν είναι έτοιμος”.

“Η Καρμιώτισσα έπαιξε πολύ καλά, σαν ομάδα στα πρώτα δυο παιχνίδια. Είναι μια τακτοποιημένη ομάδα. Πρέπει κάθε παίκτης να είναι συγκεντρωμένος. Αν όχι, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε”.

“Ο Σπιρόφσκι είναι τυχερός γιατί έπαιξε. Είναι διαφορετικό να παίζεις από το να κάνεις προπονήσεις. Ανησυχώ περισσότερο για Ματίας που έπαιξε λίγο και για Τρισκόφσκι που έχει το πρόβλημα”.

“Όπως είπα και πριν, αυτό με την Καρμιώτισσα είναι το πιο δύσκολο. Θα είναι διαφορετικό από εκείνο με το ΑΠΟΕΛ. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετική κατάσταση, διαφορετικό γήπεδο. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει εύκολο παιχνίδι”.

“Τώρα κοιτάζουμε για παίκτες Κ21, εκεί έχουμε την δυνατότητα. Αλλά είμαστε πλήρεις. Έχουμε στα αποδυτήρια τους παίκτες για τα επόμενα παιχνίδι και σε αυτούς επικεντρωνόμαστε γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι. Για το μέλλον θα δούμε”.

“Δεν έχω στόχους στο πρωτάθλημα… Στόχος πάντα είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι”.

“Υπάρχουν 2-3 ποδοσφαιριστές που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλιώς θα πρέπει να τους κρατήσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτούς”.