25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κούμαν ζήτησε από τον Μέσι να ξεχάσει τα όσα έγιναν

Ο Κούμαν ζήτησε από τον Μέσι να ξεχάσει τα όσα έγιναν

By on 8 Σεπτεμβρίου, 2020 0 321 Views

Περασμένα ξεχασμένα είναι για τον Λιονέλ Μέσι και τον Ρονάλντ Κούμαν όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες και το σήριαλ του Αργεντινού με την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός άσος επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (07/09), στις προπονήσεις των «μπλαουγκράνα» και τέθηκε στις υπηρεσίες του προπονητή του, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Λίγο πριν βάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και προπονηθεί, ο «Λίο» είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κόουτς της Μπάρτσα, Ρόναλντ Κούμαν για να συζητήσουν όλα όσα συνέβησαν αλλά και για την κατάσταση από εδώ και στο εξής.

Οπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Sport» οι δύο άνδρες συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα και μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τον Μέσι, να συγκεντρωθεί στα καθήκοντα που έχει με την ομάδα, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Είναι σαφές ότι ο Κούμαν υπολογίζει τον 33χρονο επιθετικό και θέλει να τονώσει το ηθικό του, ώστε να αποτελέσει γι’ ακόμη μία σεζόν το «κλειδί» των «μπλαουγκράνα».