29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη της Κύπρου, με απόδοση 2.15 στην Bet on Alfa

By on 8 Σεπτεμβρίου, 2020 0 429 Views

Δεύτερο και καθοριστικό ματς για την Εθνική Κύπρου στο Nations League, με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στις 21:45 στο ΓΣΠ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη για να μην μείνει στην τελευταία θέση του ομίλου και για να δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Τόσο το ματς Κύπρος – Αζερμπαϊτζάν, όσο και οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις για το Nations League, προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Εθνική Κύπρου, με απόδοση 2.15 προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, το διπλό για νίκη του Αζερμπαϊτζάν έχει απόδοση 3.40, ενώ στο 2.85 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.45, στο 1.45 προσφέρεται το under 2.5 goals και 2.10 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τον αγώνα Κύπρος – Αζερμπαϊτζάν, όσο και για τους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες του Nations League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook