29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περνάει από τεστ κορονοϊού κι επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μέσι

Περνάει από τεστ κορονοϊού κι επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μέσι

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2020 0 421 Views
Περνάει από τεστ κορονοϊού κι επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά τα όσα συνέβησαν και την απόφασή του να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, επιστρέφει στις προπονήσεις και τίθεται στις υπηρεσίες του Ρονάλντ Κουμάν 

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ήξερε πως μπορεί να φύγει ελεύθερος, γιατί έτσι είχε… υποσχεθεί ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, ωστόσο τα πλάνα στην πορεία διαφοροποιήθηκαν και ο Αργεντινός σταρ θα παραμείνει στους «μπλαουγκράνα». Τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτήν την απόφαση και να μην το τραβήξει στα άκρα, με την διοίκηση της Μπάρτσα. Πλέον, αφού όλα ξεκαθαρίστηκαν, ο «Λίο» θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού, όπως πέρασαν πριν από λίγες ημέρες και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του κι εν συνεχεία, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, η Μπαρτσελόνα θα δώσει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας με την Νάστικ Ταραγόνα και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο Ρόναλντ Κούμαν θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του.