28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΛΕΞ ΓΚΟΓΚΙΤΣ:Ήμουν χαρούμενος που έλαβα την κλήση για την Εθνική και μετά το τεστ με έπιασε πανικός και απογοήτευση

ΑΛΕΞ ΓΚΟΓΚΙΤΣ:Ήμουν χαρούμενος που έλαβα την κλήση για την Εθνική και μετά το τεστ με έπιασε πανικός και απογοήτευση

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2020 0 484 Views

Ο Άλεξ Γκόγκιτς μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό που τον εμπόδισε να ταξιδέψει στην Κύπρο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν. Αναφέρθηκε επίσης στην δική του πορεία με την Χιμπέρνιαν στην Σκωτία και την προσπάθεια της Ομόνοιας στην Ευρώπη.
Αναλυτικά:
«Ειμαστε καλύτερα, πάνω από όλα είναι η υγεία, ήμουν χαρούμενος που έλαβα την κλήση για την Εθνική και μετά το τεστ με έπιασε πανικός και απογοήτευση διότι πρόσεχα. Προπόνηση και Supermarket είχα πάει και σπίτι, πουθενά αλλού. Υποβλήθηκα σε άλλα δύο τεστ τα οποία ήταν και τα δύο αρνητικά, όμως, αναγκαστικά πρέπει να μείνω σπίτι για δέκα μέρες. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά και μακάρι να έρθει η επόμενη κλήση τον Οκτώβριο».
Στην Σκωτία και την Χιμπέρνιαν;
«Θα ξανακάνω το τεστ και αν είναι αρνητικό θα επιστρέψω στις προπονήσεις της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα. Η ομάδα μου πάει καλά, έχει τέσσερεις νίκες, μια ισοπαλία και πρόσφατα έχασε με 1-0 από την Αμπερντίν. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Μου αρέσει το πρωτάθλημα στην Σκωτία είναι σκληρό και ανταγωνιστικό, μπορεί κάθε ομάδα να κερδίσει τον αγώνα. Στην Χάμιλτον παλεύαμε για την παραμονή, ενώ στην Χιμπέρνιαν διεκδικούμε Ευρώπη. Πάντα είχα όνειρο να παίξω στην Ευρώπη, αγωνίζομαι ως στόπερ και ως δεξί μπακ».
Ο πατέρας σου ήταν γκολτζής, εσύ είσαι σε μια άλλη θέση;
«Ναι είναι αλήθεια δεν πήρα από τον μπαμπά, έμαθα να κάνω άμυνα. Μιλάμε πάντα κυρίως μετά το ματς, αυτό είναι καλό για μένα με βοηθά να γίνομαι καλύτερος».
Όταν ήσουν μικρός στην Κύπρο ποια ομάδα υποστήριζες;
«Ήμουν ΑΠΟΕΛ, γεννήθηκα Λευκωσία. Από τα εννέα έως τα 17-18 ήμουν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μετά τα 18 πήγα στην Σουόνσι. Στην Ελλάδα δεν έπαιξα Α’ κατηγορία. Στην Σκωτία έπαιξα μπροστά σε 55 χιλιάδες κόσμο στο Άιμπροξ κόντρα στην Ρέϊντζερς. Ενθουσιάστηκα πολύ, αυτό με ανεβάζει».
Για την Εθνική Κύπρου;
«Θα διεξαχθούν δύο σημαντικά ματς, εύχομαι να πάνε όλα θετικά και ν’ αρχίσουμε την προσπάθεια με νίκες».
Για την προσπάθεια της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα;
«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει την εμπειρία, είναι δύσκολο για την Ομόνοια, όμως, πιστεύω ότι η Ομόνοια θα κάνει το μπαμ και θα περάσει στην επόμενη φάση».